Jorge Jesus istemedi! Okan Buruk onayladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un oyun sistemine uymadığı için veto ettiği Samet Akaydın’a, Okan Buruk’tan onay çıktı.

GİRİŞ 26.11.2022 12:08 GÜNCELLEME 26.11.2022 13:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un veto ettiği Samet Akaydın için Okan Buruk onay verdi. Bu sezonki formuyla milli takıma kadar yükselen Samet Akaydın için Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un “Stoper rotasyonumuz için mükemmel bir takviye olacak” ifadesini kullandığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın özellikle Ross’un sakatlanmasından sonra stoper rotasyonunda yaşanan eksilmeyi Samet Akaydın'la kapatabileceği belirtildi.

Buruk’un verdiği rapor doğrultusunda Erden Timur, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’la temas kurdu. Fiyat aldı. İlk etapta iki taraf fiyat olarak bir anlaşma yapamadı. Ancak Timur, Samet’te ısrarcı olduklarını söyledi. Ayrıca milli oyuncuyla görüşmek için izin istedi. Sancak da bu izni verdi.

 Samet, Dünya Kupası arasında menajeriyle beraber İstanbul’a gelecek. Hem Timur’la hem de Okan Buruk’la görüşecek. Süreç resmi olarak başlayacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Mehmet Demir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben adanalıyım Samet Galatasaray yın oyuncusu deyil
    Cevapla
  • kusura bakmasın 1 yıl önce Şikayet Et
    büyük takım oyuncusu mu önce bir kiralayıp denemek lazım bonservis vermek çok riskli
    Cevapla
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    yunusu vermeyin de bu oyuncu için büyük hata olur
    Cevapla
  • taraftar 44 1 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray nelsonun takımdan ayrılması durumunda nelsonu aratmayaçak hatta nelsondan daha iyi oynayaçak yabançı stoper almalı.
    Cevapla
  • hasan Beykan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir isim ver boşa sallama
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan buruk un bir sistemi yok ki. Küççük terim
    Cevapla
  • hasan Beykan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kaça kadar okudun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle