Sürpriz iddia! Rossi'nin yerine Bertrand Traore

Fenerbahçe'de sezon sonunda satılacağı belirtilen Diego Rossi'nin yerine Başakşehir'in kiraladığı Bertrand Traore'nin alınacağı iddia edildi.

Sürpriz iddia! Rossi'nin yerine Bertrand Traore
Sürpriz iddia! Rossi'nin yerine Bertrand Traore
GİRİŞ 25.11.2022 09:47 GÜNCELLEME 25.11.2022 21:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

   
Akşam Gazetesi'nin iddiasına göre; Fenerbahçe'de Diego Rossi'yle ilgili nihai karar çıktı. Sezon başından bu yana özellikle Brezilya ekiplerinin kıskacında bulunan Uruguaylı futbolcu için gelecek tekliflerin sezon sonunda değerlendirilmesi kararı alındı. Diego Rossi'nin yerine transfer edilecek isim ise şimdiden belirlendi.

DIEGO ROSSI İÇİN 10 MİLYON EURODA ANLAŞMA SAĞLANABİLİR

Fenerbahçe sezon başında 5,5 milyon euroya bonservisini aldığı Diego Rossi için 8 milyon euroya varan teklifler almıştı. Söz konusu rakamı geri çeviren Fenerbahçe kapıyı 12 milyon eurodan açsa da 10 milyon euro seviyelerinde transferin gerçekleşebileceği belirtiliyor.

DIEGO ROSSI'NİN YERİNE GELECEK İSİM ŞİMDİDEN BELLİ

Öte yandan Fenerbahçe, Diego Rossi'nin yerine gelecek ismi de şimdiden belirledi. Yeni sezon öncesi de Sarı-Lacivertlilerin gündemine gelen ancak ilerleyen süreçte Başakşehir'in kiraladığı Bertrand Traore için sezon sonunda bir hamle daha yapılacak.

TRANSFERİNE 18,4 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Diego Rossi'yi yaklaşık 2 katına satacak olan Fenerbahçe, Uruguaylı futbolcusunun yerini Traore ile dolduracak. Aston Villa 27 yaşındaki futbolcunun transferi için 2020-21 sezonu başında Lyon'a tam 18,4 milyon euro ödemişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel olur
    Cevapla