Fenerbahçe'de mutlu son! İmzalar atılıyor

Fenerbahçe'nin takım kaptanı Altay Bayındır, kulüple ile olan sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de mutlu son! İmzalar atılıyor
Fenerbahçe'de mutlu son! İmzalar atılıyor
GİRİŞ 24.11.2022 15:37 GÜNCELLEME 24.11.2022 15:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan takım kaptanı Altay Bayındır ile yeni kontrat konusunda anlaşmaya vardı. Sarı-Lacivertli kulüp ile 4 yıllık yeni kontrat imzalayacak olan başarılı eldivenin yıllık ücretinde de ciddi bir iyileştirme yapılacağı öğrenildi.

Sarı-Lacivertli kulüpte sergilediği performansla teknik direktör Jesus'un vazgeçilmezlerinden biri olan kaleci Altay'ın bu kontratla da 4,5 milyon TL olan yıllık ücretini de ücreti 20 milyon seviyesine çekilecek. Sarı-Lacivertli kulübün transferle ilgili resmi açıklamayı önümüzdeki günlerde yapması bekleniyor.

Bu sezon Süper Lig'de oynanan 13 maçın hepsine ilk 11'de başlayan 24 yaşındaki file bekçisi, bu karşılaşmalarda 14 gole engel olamazken, 7 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı. (Takvim)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • GÖKHAN ÖZGÜR 1 yıl önce Şikayet Et
    ALTAY BAYINDIR çok iyi bir kaleci Fenerbahçe de olmayı sonuna kadar hakkediyor ve bu yılın sonunda da şampiyonlukta büyük bir rolü olucak her kaleci böyle dönemler yaşıyor herkes her zaman mükemmel olamaz ama o ona rağmen gerçekten çok iyi bir kaleci sonuna kadar arkasında olmamız gerekiyor geçen yıl çok iyi kurtarislar yapıyordu ama bu yılda kötü değil
    Cevapla
  • İBRAHİM NAMALIR 1 yıl önce Şikayet Et
    Volkan ile Recep geldikleri ilk fenerbahçeyi şampiyon yaptılar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rüştü den sonra kaleci yok . Volkan da sırf goy goyla yıllarca durdu . Kazandırdığı 1 tane şampiyonluk yok . Ama kaybettirdiği çok . Altay da öyle .
    Cevapla
  • Hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Altay iyi kaleci lakin 3 büyük lerde kalecilik zor ben muslera tipinde bir kaleci olsun isterim adam en az 3 şampiyonluk kazandırdı ferdi becerisiyle
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bize şampiyonluğu kaybettirirse altay kaybettirir. Psikolojik yapısı kaleciliğe uygun değil. Soğuk kanlı değil. Anlık karar verip uygulaması yok. Pozisyonlarda ikilemde kalıyor. Ben iyi kaleci olduğunu düşünmüyorum. Muslera gibi bir kaleciye ihtiyaç var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle