Fenerbahçe'yi korkutan haber! Jorge Jesus tehlikesi

Brezilya ekibi Flamengo'nun Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Portekizli teknik adam Jorge Jesus'la iletişime geçtiği belirtildi.

GİRİŞ 21.11.2022 09:20 GÜNCELLEME 21.11.2022 18:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son dönemde ise Flamengo’nun tecrübeli teknik adam Jorge Jesus'u yeniden göreve getirmek için harekete geçtiği iddia edilmeye başladı. Buna göre, bu sezon Flamengo ile Copa Libertadores ve Brezilya Kupası’nı kazanan Dorival Junior’ın Brezilya Milli Takımı’nın yeni hocası olacağı kaydedildi.

Kırmızı-Siyahlılar’ın da Junior’ın yerini Jorge Jesus ile doldurmak için ekonomik anlamda tüm imkanları seferber ettiği öne sürüldü. Flamengo’nun, Jesus ve ekibine dolgun bir maaş teklif etmenin yanı sıra Güney Amerika futbolunda görülmemiş bir transfer bütçesi sunacağı kaydedildi.

Ali Koç, Jesus'la masaya oturacak!

Ali Koç ise şu anda tatilde olan Jorge Jesus’un İstanbul’a dönmesinin ardından kendisiyle hemen masaya oturmaya hazırlanıyor. Başkan Koç, Fenerbahçe’de ve İstanbul’da son derece mutlu olduğu bilinen Portekizli teknik adamın sözleşme uzatma teklifine olumlu yaklaşacağını umuyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ktm 1 yıl önce Şikayet Et
    balon patlar yakında tazminatı alır gider
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    lig sonunu görmeden sakın uzatma, başarı olmadıktan sonra istediği kadar iyi top oynatsın şampiyonluk lazım bize. şuan gidişat iyi olduğu için kozlar onun elinde dünyanın parasını ister zaten borç almış başını gidiyor acele etme.
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    bu sezon şampiyon yapsın elimizde parlattığı oyuncuları da iyi fiyata satıp borçları kapatalım,avrupada da bir yarı final oynayalım yeterli.TD geçinenlerde bu yıl JJ basın toplantılarını sahadaki duruşu taktiğini iyi izlesin ders alsın.Türkiye için büyük bir şans böyle bir karakterin sergilenişi.Belliki durmayacak...B planı hazırlığı olsun...
    Cevapla