Fenerbahçe'den Mert Müldür operasyonu!

Devre arasında sağ bek için takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'nin Sassuolo'da forma giyen milli futbolcu Mert Müldür'ü gündemine aldığı iddia edildi.

Fenerbahçe'den Mert Müldür operasyonu!
Fenerbahçe'den Mert Müldür operasyonu!
GİRİŞ 19.11.2022 15:23 GÜNCELLEME 19.11.2022 15:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şampiyonluk isteyen F.Bahçe devre arasında eksikleri giderecek. Jorge Jesus önceliği stopere vermiş durumda. Ancak bir de sağ bek istiyor. Mevcut kadroda orijini sağ bek olan sadece Nazım Sangare var. O da sakat. Bu bölgede hücum kanadından devşirilen Bright Osayi-Samuel ile Ferdi Kadıoğlu görev yapıyor. Fotomaç'ın haberine göre, Fenerbahçe, kariyerini Sassuolo'da sürdüren Mert Müldür'ü gündemine aldı.

KONTRATI 2024'TE BİTİYOR

Mert Müldür'ün Sassuolo ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. 23 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe başta olmak üzere kendisine talip takımlarla görüşmek istiyor. Sarı-lacivertliler, Sassuolo ile pazarlığa oturacak. Kontrat yılında olduğu için İtalyan ekibinin inadının bu sefer kırılması bekleniyor. Bonservis bedeli 7 milyon euro olarak gözükse de sarı-lacivertliler bu rakamın yarısına işi tamamlamayı planlıyor.

Mert Müldür, Sassuolo ve Rapid Wien takımlarında 136 maçta forma giydi. 4 gol attı, 11 asist yaptı. 15 gole direkt etkisi oldu. Hiç kırmızıdan atılmadı.

JUVENTUS MAÇINDA SAKATLANDI

Mert Müldür bu sezona talihsiz başladı. İlk hafta Juventus ile oynanan maçta ayak bileğinden sakatlandı. Milano'da başarılı bir operasyon geçirdi. Devre arasında uzun süren sakatlığından kurtulacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Nef'i 1 yıl önce Şikayet Et
    Mert Müldür iyi futbolcu da bir takımı nasıl şampiyon yapar? Kariyernde kaç asisti var? Fenerbahçe için iyi ama transfer edilirse Ferdi rahatlar biraz. Stoper ve sağ bek oynayabilir. Ferdi alioski solda mert osyai sağda
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Mert MÜLDÜR’ü alan kesin şampiyon olur. Bunu iki yıldır söylüyorum. Trabzonspor için de iki yıl önce önermiştim. Alsaydı peş peşe şampiyon olurdu. Bir Trabzonsporlu olarak diyorum Fenerbahçe bunu kaçırmasın. Sonunda bana dua eder.
    Cevapla
  • İlyas 1 yıl önce Şikayet Et
    Hay allah razi olsun senden..haber vermeseydin napardık.. tüm dualarımız seninle.. :) :) :)
    Cevapla