Berke Özer büyük hayal kırıklığı yaşadı

Fenerbahçe’de geçirdiği 4 yılın ardından Portimonense'ye transfer olan Berke Özer, Portekiz'de umduğunu bulamadı ve ligde tüm maçlarda yedek bekledi.

Berke Özer büyük hayal kırıklığı yaşadı
Berke Özer büyük hayal kırıklığı yaşadı
GİRİŞ 19.11.2022 09:47 GÜNCELLEME 19.11.2022 09:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

22 yaşındaki file bekçisi, Fenerbahçe ’de geçirdiği 4 yılın ardından as kaleci olamadığı için sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılmıştı. Berke, Portekiz’in Portimonense ekibine 4 senelik imza attı. Ancak genç file bekçisi, burada da umduğunu bulamadı.

Berke Özer, ligde tüm maçlarda yedek bekledi. 22 yaşındaki kaleci, sadece kupada 3. Lig ekibi Vilavardense karşısında 2-0 kaybedilen mücadelede oynadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Berke bin 3.ligde bir takımda oynaması gerek
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    vallahi iyiki gittin Berke büyük Fenerbahçe küçük berkeden kurtuldu
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    3.lg ekibiyle oynayıp iki gol yediysen tabiki oynayamazsın
    Cevapla
  • ercisli 1 yıl önce Şikayet Et
    5 km öteden şut çekseler bu kalesinde gol yiyor uzaktan gelen tüm şutları içeri alıyor sonrada verilen parayı beğenmiyor gittiği takımda takım değil kariyer planlaması bumuydu Berke iyiki gittin Fenerbahçe senden kurtuldu
    Cevapla