Fenerbahçeliler isyan etmişti! Penaltı var mı?

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Giresunspor'a 2-1 yenildiği karşılaşmanın son dakikasında yaşanan bir pozisyonda sarı-lacivertliler penaltı bekledi.

GİRİŞ 13.11.2022 11:16 GÜNCELLEME 13.11.2022 11:25
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Fenerbahçe sahasında Giresunspor'a 2-1 yenildi. Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban da karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler'in performansını yorumladı:

"13. dakikada Pedro ayağını rakibinin kafayla oynama mesafesine kaldırıyor ve topla oynasa bile rakibinin kafasına da temas ediyor. Fenerbahçe golünün iptali ve çıkan sarı kart doğru bir karardı. 18. dakikada Ferdi’ye yapılan faulde çalınan penaltı yüzde yüz doğruydu. Eksik olan Giresunlu Arias’a gösterilmeyen sarı karttı. 41. dakikada sarı kartı olan Pedro, rakibine kontrolsüz bir müdahalede bulunuyor. Hakemin ikinci sarı kart kararının yerinde olduğunu düşünüyorum. 90+4’de Alper Uludağ top toplayıcı çocuğun attığı topu almayarak üzerinden atlaması çok sportmence değildi. Bu davranışıyla trübünleri de sinirlendirdi. Sahaya yabancı maddeler atıldı."



Serdar Aziz'in pozisyonu penaltı mı?

"Uzatmaların son dakikasında Serdar Aziz, ceza sahası içinde ensesine gelen darbeyle yerde kaldı. Görüntülere göre Serdar ensesine darbe aldığında top henüz oyuna girmemiş. Penaltı verebilmek için Giresunlu oyuncunun kol darbesinden önce topun oyuna girmesi gerekirdi."



Bülent Yıldırım: "Arias, Serdar'ın ensesine şaplak atıyor. Net penaltı dedim! Ama top oyuna girmemiş. O yüzden penaltı değil."

Lale Orta: "Top oyuna girmediği için penaltı yok."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 33
  • sardahan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fark iki puan Fener yense ,Başakşehir kazansa Fark Dokuz puan.14.Haftada sadece 14 maç yapmış GS ,Avrupa kupaları dahil 26 Resmi Maç yapmış FB'nin 9 puan gerisinde dünya kupası arasına giremezdi.Olay bu.
    Cevapla
  • adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    fb kalecisinden çok çok daha kalitelileri 1. ligde 2. ligde 3. ligde amatörde var. fb. kalesine gelen her top gol oluyor. arasıra top kaleciye yanlışlıkla çarparsa gol olmuyor.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakem ne diye penaltı verecek. Yayıncı kuruluşun hakları ne olacak. hakemlerin devreye girmesi gerekiyordu ve girdiler.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Pedro bitmiştir. Fenerbahçe'ye ikinci yarıda iki bitirici, ikide iyi stober lazım. Bu sebeple scot ekibi çok iyi çalışmalıdır.
    Cevapla
  • Psikolog 1 yıl önce Şikayet Et
    Serdar Aziz,Emre Belezoglu Fenerbahcenin icine sizmis Turuva atidir.Serdar iki golu bilerej veriyor.Hata yapmaya calisiyor onu da yapamiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle