Dünya devi Miguel Crespo'ya talip oldu!

Daha önce de Atletico Madrid'in gündemine gelen Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Miguel Crespo'yu bu kez Inter takibe aldı.

Dünya devi Miguel Crespo'ya talip oldu!
Dünya devi Miguel Crespo'ya talip oldu!
GİRİŞ 09.11.2022 11:33 GÜNCELLEME 09.11.2022 11:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Miguel Crespo, İtalyan ekiplerinin kıskacında. Çizme'de çıkan haberlere göre Miguel Crespo için Inter harekete geçti.

MIGUEL CRESPO'YA INTER KANCASI

İtalyan basını konuyla ilgili gelişmeleri şöyle duyurdu: "Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Miguel Crespo, İnter tarafından takip ediliyor."

FCInterNews'in tespitlerine göre bugüne kadar resmi bir temas olmamasına rağmen, İtalyan ekibi oyuncunun yeteneklerini her zaman yakından takip ediyor.

OPSİYONU 25 MİLYON EURO

Portekizli oyuncu sadece Inter'in değil, Milan'ın da listesinde var. Ancak onu İstanbul'dan uzaklaştırmak kolay olmayacak. Jorge Jesus'un kış pazarında onu göndereceğini düşünmek imkansız. Ancak önümüzdeki yaz durum değişebilir. Sözleşmesi 2024'te sona erecek olan oyuncu ile Fenerbahçe yenileme görüşmelerini şimdiden yapmaya başladı bile. 25 milyon euroluk fesih anlaşması bulunuyor. Bu yüzden Fenerbahçe daha önce Atletico'nun 11 milyon euroluk teklifini geri çevirmişti."

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    gecen gün Napoliden yöneticiler geldi illede bizde top ona falan dediler klube 220 minyon £ verin olur dedim
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    150 milyon Euro dan aşşaaa olmaz. adam süper topcu
    Cevapla
  • oguz 1 yıl önce Şikayet Et
    fenerde hep yedekti ilk geldiginde ben bjkli olarak begeniyordum bu adamı fbli taraftarlarda bu adama cok söyleniyordu cidden futboldan futbolcudan sistemden gram anlayan ülke degiliz
    Cevapla
  • ercisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık bu rakamlar 30 ları 50 leri bulsun
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    İhtiyar Kurt'un oyun planının en etkili taşı Crespo'dur. Sarıp sarmalayın pamuklarda yatırın sakatlanmasın, yoksa işler arapsaçına döner ona göre...
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih bey ; evet İsmail kardeşimizde iyi futbolcu inşallah Türk Milli takımına da çok hizmet edecektir. İyi oyuncu olması başka bir şey benim dediğim Jesus hocanın sisteminde ki önemi ve etkinliği Crespo kadar yerine getiremez. Yaşayalım görelim , artık kimsenin kimseye eyvallahı kalmadığı gibi bilginin de bir değeri kalmadığı için diyecek bişey yok :)))
    Cevapla
  • Fatih aşcı 1 yıl önce Şikayet Et
    İsmail yüksek var o giderse o da aslanalar gibi oynuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle