Serdar Dursun için Schalke ile anlaştı iddiası!
Alman basını, Fenerbahçe'de formaya hasret kalan milli golcü Serdar Dursun'un Schalke 04 ile anlaştığını belirtti.

Ocak ayı ara transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'de takıma yapılacak takviyeler kadar ayrılacak isimler de belli olmaya başladı.
Alman haber sitesi Derwesten'in haberine göre Jorge Jesus'un gelmesiyle beraber takımda fazla forma şansı bulamayan Serdar Dursun, Almanya devi Scahlke 04 ile anlaşmak üzere.
Almanya ekibinin üç santrforu Simon Terodde, Sebastian Polter ve Kenan Karaman'ın toplamda 15 maçta 3 gol atmasıyla yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Schalke, 6 puanla ligin dibine demir atmış durumda.
5 milyon euroyu gözden çıkardılar!
Alman haber sitesi, Amine Harit transferinden 5 milyon Euro bonservis bedeli kazanan Schalke'nin Serdar Dursun için bu parayı gözden çıkardığını iddia etti.
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile 33 maça çıkan Serdar Dursun, 15 gole imza atarak takımının en skorer ismiydi.
Jorge Jesus'un göreve gelmesiyle birlikte formayı unutan Serdar Dursun'un takımdan ayrılmak istediği biliniyordu.
Yedek kulübesinde mahsur kalan 31 yaşındaki oyuncu, Eylül ayından bu yana yalnızca iki dakika oynarken, Avrupa Ligi'nde aday kadroya dahil edilmedi.
Serdar Dursun'un da Almanya'ya geri dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.
-
Gurbetçi69 2 yıl önce Şikayet EtAntremanı kaldıracak bünye yok Serdar’da alman antremanları zordurBeğen
-
Tek gözlü balik 2 yıl önce Şikayet EtSonu belli..Beğen
-
Ben 2 yıl önce Şikayet Etgs lobisi iş başında. Yıllardır yazıyorum gs şampiyon olmak için önündeki engelleri böyle aşıyor. Rakip takımın en eyi oyuncularının ya kafasını karıştırıyor ya da yurt dışındaki futbol çevresiyle bu tür transfer haberleri yaptırıyor. gs gendini potada gördüğü her yıl böyle yapıyor.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Yakup Mil 2 yıl önce Şikayet EtSerdar en az 15 milyon euro'ya satılmalıBeğen Toplam 1 beğeni
-
Sinan58 /1905 2 yıl önce Şikayet EtYazık Schalke 04 ne hale düşmüş böyleBeğen