Fenerbahçe, Avrupa'da 5. sıraya yükseldi!

Bu sezon Lig'de 35 gol atan ve kalesinde 12 gol gören Fenerbahçe, Avrupa'nın en iyi averaja sahip beşinci takımı oldu.

Fenerbahçe, Avrupa'da 5. sıraya yükseldi!
Fenerbahçe, Avrupa'da 5. sıraya yükseldi!
GİRİŞ 08.11.2022 16:10 GÜNCELLEME 08.11.2022 16:50
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe 'nin başarısı ülke sınırlarını aştı. Sarı lacivertli takım gol yollarındaki performansıyla Avrupa'nın önemli kulüplerini geride bıraktı.

12 maçta 35 kez fileleri havalandıran Fenerbahçe, kalesinde 12 gol gördü. Sarı Lacivertli ekip, hücum ve savunmadaki etkili görüntüsüyle artı 23 averaj elde etti.

EN İYİ 5. TAKIM

Sarı lacivertliler böylece, Avrupa'nın 5 büyük liginin yer aldığı değerlendirmede en iyi averaja sahip beşinci takım oldu.

Paris Saint Germain ve Bayern Münih artı 29 averajla bu alanda Avrupa'nın en başarılı ekipleri konumunda.

NAPOLI'Yİ GEÇTİ

Bu iki takımı Manchester City ve Barcelona, artı 27 averajla takip ediyor. Seri A'da çok iyi bir sezon geçiren Napoli ise Fenerbahçe'nin gerisinde kaldı. İtalyan takımının artı 22 averajı bulunuyor.

Averaj yarışında Fenerbahçe'nin Paris Saint Germain'den iki, Manchester City, Barcelona, Bayern Münih ve Napoli'den 1 maç eksiği bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerli olarak çok kolay gol yediğimizi söylemek zorundayım ancak bu yıl iyiyiz. Bu yıl da şampiyon olamaz isek artık sittin sene daha olamayız. Yalnız teknik direktöre şunu tavsiye ediyorum. Maç oynanır iken yapılan pavullerde hakemlere yönelik sert itirazlar yapılıyor netice de anında sarı kart cezalısı oluyorlar. Futbolcuları uyarmasını ve sarı kart gören oyuncuyu derhal oyundan olmasını bekliyorum. Bu hafta ikinci yarının başında ikinci sarı karttan atılan oyuncumuz yüzünden dokuz doğurduk. Mollanın şehrini evirip çevirip yenmeliydik. Ama eksik futbolcu yüzünden yapamadık.
    Cevapla
  • FENERBAHÇE li AKİF 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin tek büyük kulübü FENERBAHÇE.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rıza'nın FB ye düşmanlığı neden biliyormusun?FB seyircisi rıza için pankart açmıştı benimde hiç tasvip etmediğim"Rıza efendi iki ekmek bir süt" diye.babası kapıcıydı
    Cevapla
  • Burak-van 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet yavaş yavaş fb düşmanları hortlamaya başladı Rıza Çalımbay ayıptır yaşından başından utan bu FB düşmanlığın sebebi nedir ligde bulunduğun yere bak utan çık efendi efendi topunu oynat inşallah küme dusersin
    Cevapla
  • Mahmud 1 yıl önce Şikayet Et
    ben fenerin dostunu biliyorum Eyyamcı Hakemler şuanda fenere çok çok iyi dostluk yapıyorlar bak lig başlayalı 14. hafta oldu fener 14 beleş haksız penaltı kazandı.
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Giresun Ts ile gs ye beşli tarife yapar avrupa birincisi oluruz kısa zamanda. Kış güneşi de yalancı baharda kendini fenerin rakibi görmüş zavallım. Şimdi ait olduğu yere hızla inmeye başladı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle