Bright Osayi Samuel'e, Leeds United talip oldu!

İngiliz ekibi Leeds United'ın Fenerbahçe'nin sağ beki Bright Osayi Samuel'e talip olduğu iddia edildi.

Bright Osayi Samuel'e, Leeds United talip oldu!
Bright Osayi Samuel'e, Leeds United talip oldu!
GİRİŞ 05.11.2022 18:39 GÜNCELLEME 05.11.2022 22:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Osayi Samuel, Fenerbahçe 'deki artan performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle sağ beke geçtikten sonra grafiği sürekli yükselen 24 yaşındaki futbolcu transferin gözdesi konumuna geldi. Son olarak bir Premier Lig ekibinin Nijeryalı oyuncunun transferi için İstanbul'a gelme kararı aldığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin yıldızı, bu sezonki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Sağ bek ve sağ kanat beki olarak müthiş bir futbol sergileyen Osayi-Samuel'e Nijerya Milli Takımı'ndan davet geldi. 24 yaşındaki oyuncu Nijerya doğumlu olsa da İngiltere vatandaşlığı da var. Alt yaş kategorileri de dahil hiçbir ülkenin formasını giymeyen Samuel henüz kararını vermedi.

Sarı-lacivertliler'le 2025 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi olan Osayi Samuel'in Transfermarkt'a göre güncel piyasa değeri 4.5 milyon Euro. Fenerbahçe yönetiminin Nijeryalı futbolcudan 8-10 milyon Euro arasında bir gelir beklentisi olduğu ifade ediliyor.

Leeds United'ın scoutları, Sivasspor maçına geliyor

Bu sezon Fenerbahçe'nin en istikrarlı isimlerinden biri olan Bright Osayi Samuel'i Leeds United'ın scoutları yakından takip edecek. Ada ekiplerinden Leeds United'ın scoutlarının pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe- Sivasspor maçında tribünden Osayi Samuel'i izleyeceğini iddia etti.

Bu sezon 9 maçta forma giydi

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 43 maça çıkan Bright Osayi-Samuel 2 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Bu sezon toplam 9 maça çıkan yıldız futbolcu henüz gol ve asist katkısı yapamadı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    15 milyon dolar verin hayrını görün
    Cevapla