Serdar Dursun'a yeni talip!

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un gözünden düşen, forma şansı bulmakta da zorlanan Serdar Dursun'a İtalya'dan talip çıktı.

Serdar Dursun'a yeni talip!
Serdar Dursun'a yeni talip!
GİRİŞ 04.11.2022 19:40 GÜNCELLEME 04.11.2022 19:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçen sezon İsmail Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan ve ortaya koyduğu performansla takdir toplayan Serdar Dursun, Jorge Jesus'un göreve gelmesiyle geri planda kalmıştı.

Portekizli Teknik Adam'ın oyun felsefesine uymayan, bu sezon ise ligde yalnızca 5 karşılaşmada forma giyen Serdar Dursun'a İtalya'dan sürpriz bir talip çıktı.

İtalya'dan teklif!

İtalyan Gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Serie A ekiplerinden Spezia 31 yaşındaki golcü futbolcunun durumunu yakından takip ediyor. Serie A'da alt sıralarda mücadele eden ve üretkenlik noktasında sıkıntılar yaşayan Spezia'nın, Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan milli oyuncu için devre arası transfer döneminde harekete geçebileceği ileri sürüldü.

Yazın da teklif almıştı

Fenerbahçe'de geçen sezon başarılı bir performans ortaya koyan Serdar Dursun, çıktığı 37 maçta 15 gol atıp, 3 asist yapmıştı. Milli oyuncunun adı yaz transfer döneminde Almanya'dan Schalke, Ukrayna'dan Dinamo Kiev ve Türkiye'den Adana Demirspor'la anılmıştı. 

KAYNAK: HABER7
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Tatar 1 yıl önce Şikayet Et
    Git artık takımı bozma ya
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet 6 senedir iyi durumda
    Cevapla
  • Ayyildizim 1 yıl önce Şikayet Et
    Sensiz iyi durumda fener
    Cevapla