Jesus'tan Dinamo Kiev uyarısı! "4. maçımız ama..."

Fenerbahçe teknik Direktörü Jorge Jesus, Dinamo Kiev'e oynanacak olan UEFA Avrupa igi maçı öncesi takımına uyarılarda bulundu.

Jesus'tan Dinamo Kiev uyarısı! "4. maçımız ama..."
Jesus'tan Dinamo Kiev uyarısı! "4. maçımız ama..."
GİRİŞ 02.11.2022 09:45 GÜNCELLEME 02.11.2022 09:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hem Süper Lig'de hem de Avrupa Ligi'nde lider olan Fenerbahçe bu unvanlarını korumak istiyor.

Dinamo Kiev ile deplasmanda karşılaşacak olan Kanarya'da tek hedef kazanarak grubu Rennes'in önünde tamamlamak.. Teknik direktör Jorge Jesus da kendisi gibi usta bir çalıştırıcı olan Mircea Lucescu'ya karşı alternatifli planlarını hazırladı.

Kayıp istemeyen Portekizli çalıştırıcı, maçta neler görmek istediğini antrenmanlarda oyuncularının aklına kazıyor. Jesus bireysel hataya karşı uyarılarda bulundu.

"Dinamo Kiev ile bu sezon 4. maçımız"

Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev deplasmanında en büyük gücü yine agresif presi olacak. Jorge Jesus savunma hattını yine 45 metre civarında kuracak.

Sert presle meşin yuvarlağı en kısa sürede geri almaya çalışacak. Aynı zamanda rakibin doğru oyun kurulumuna da engel olacak. Deneyimli teknik adam öğrencileriyle yaptığı konuşmada, "Dinamo Kiev ile bu sezon 4. maçımız. Bizim onları tanıdığımız kadar onlar da bizi tanıyor. Grupta şansları kalmamış olabilir ancak yine de ne kadar tehlikeli olduklarını biliyoruz" dedi.

Lider bitiren avantajlı

Fenerbahçe grubunu zirvede bitirirse büyük bir avantaj elde edecek. Çünkü son 32 tur elemesine katılmayacak.

Yoluna direkt son 16 turundan devam edecek. Aynı zamanda da Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını 3. bitiren takımlarla en azından bir tur daha eşleşmemiş olacak. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Çorumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    bir fb li olarak avrupada son grup maçlarına çıkacak tüm takımlarımıza başarılar inşallah dördü de gruplarından lider çıkarlar
    Cevapla