Flamengo'dan Rossi için resmi teklif!

Brezilya ekibi Flamengo'nun, Uruguaylı futbolcu Diego Rossi için 7 milyon euroluk transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Flamengo'dan Rossi için resmi teklif!
Flamengo'dan Rossi için resmi teklif!
GİRİŞ 31.10.2022 17:12 GÜNCELLEME 31.10.2022 17:13
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Diego Rossi için flaş bir transfer iddiası kulislerde dolanıyor. 2021 yazında kiralık olarak Los Angeles FC'den kadroya katılan ve geçtiğimiz yaz 5.5 milyon euro bonservis bedeli ödenerek 3 yıllık imza atılan Diego Rossi'nin talipleri bitmek bilmiyor. Yetenekli hücum oyuncusu için Güney Amerika ekipleri sıraya girmiş durumda.

Fenerbahçe'nin beklentisi 12 milyon euro!

Brezilya ekibi Flamengo, daha önce teklif yaptığı Diego Rossi için bir kez daha devreye girmiş durumda. Sezon başı 7 milyon euroluk teklifi reddeden Fenerbahçe yönetimi, oyuncunun bonservis bedelini 12 milyon euro (222 milyon TL) olarak belirlemiş durumda. Eğer bu teklif gelirse, Başkan Ali Koç'un Uruguaylı yıldızı gönderemeye sıcak baktığı öğrenildi.

Ali Koç tekifleri doğrulamıştı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada isim vererek Diego Rossi'ye birçok teklif geldiğini, bu tekliflerin ağırlıkla Güney Amerika ekiplerinden olduğu söylemişti. Geldiği günden bu yana yaptığı oyuncu satışlarıyla Türk futbol tarihine adını yazdıran Başkan Koç, bu isimlere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Hatırlanacağı üzere sarı lacivertliler son olarak 3 milyon euroya aldıkları Kim Min-Jae'yi sezon başı 18 milyon euro bedelle İtalyan devi Napoli'ye satmıştı.

Jorge Jesus'la performansı yükselişe geçti!

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 39 maça çıkan Diego Rossi, 2.343 dakika oynayarak 6 gol 9 asistlik katkı sağlamıştı. Uruguaylı kanat oyuncusu takımın başına Jorge Jesus'un gelişiyle adeta kendini buldu. Portekizli teknik adamın ağırlıklı olarak sonradan oyuna sokup skor katkısı aldığı Rossi, henüz 20 maçta aldığı 1.105 dakikalık süreye rağmen 3 gol 7 asistlik müthiş bir performans ortaya koydu.

Avrupa'da bu sezon 8 maçta 5 asist yapan yıldız oyuncu, ligde ise golleriyle ön plana çıktı. Ligde son 5 maçta 3 gole imza atan Diego Rossi, kritik Başakşehir maçında attığı müthiş golle takımına 3 puanı kazandıran isim olmuştu.

KAYNAK: AKŞAM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • haca 1 yıl önce Şikayet Et
    Hantal liglere uygun, Fransa da vesaire is gorus. Ingilterede Ispanyada yerler bunu. 15 milyon eder.
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Haberin başlığına bakınca 7 milyon değilde 70 milyon euro veriyorlar sandım. Zaten 5.5 milyon euroya fener aldı. Bedava mı versin yani.
    Cevapla
  • Hdhd 1 yıl önce Şikayet Et
    7 ye verecekseniz GS alır rossiyi
    Cevapla
  • Osmanmert 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle 10 dan aşağı satmayın
    Cevapla
  • Fbli 1 yıl önce Şikayet Et
    7ye falan verilmez bu oyuncu. Çık çık Flamengo pintilik yapma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle