İrfan Can Kahveci fırtınası! Rekora koşuyor

Fenerbahçe'nin milli yıldızı İrfan Can Kahveci, İstanbulspor karşısında bu sezon 6. golünü kaydetti. Milli futbolcu, 1 gol daha atması durumunda kariyer rekorunu kıracak.

İrfan Can Kahveci fırtınası! Rekora koşuyor
İrfan Can Kahveci fırtınası! Rekora koşuyor
GİRİŞ 31.10.2022 10:10 GÜNCELLEME 31.10.2022 10:10
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

2020-2021 sezonunun devre arasında Başakşehir’den Fenerbahçe’ye transfer olan İrfan Can Kahveci, Jorge Jesus’un en önemli dokunuş yaptığı isimlerin başında geliyor. Ligin ilk 3 haftasında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen 27 yaşındaki futbolcu, sonrasında yavaş yavaş ritmini buldu ve Sarı Lacivertli takımın orta sahadaki maestrosu oldu.

Milli oyuncu dün de İstanbulspor karşısında müthiş oynarken, ilk yarıda şık bir vuruşla fileleri havalandırdı. İrfan Can, bu sezon çıktığı 16. resmi maçında 6. kez gol sevinci yaşarken, daha önce Fenerbahçe’de çıktığı 41 maçta 4 gol atabilmişti. Yıldız futbolcu, 1 gol daha atarsa kariyer rekoru kıracak.

Hedefi çift haneli rakamlara ulaşmak!

Bir sezonda en fazla 6 golü bulunan İrfan Can, şampiyonluk yolunda çift haneli rakamlara ulaşmayı hedefliyor. İrfan Can Kahveci’nin ayrıca 3 de asisti bulunuyor.

Dün Batshuayi’nin attığı ikinci golde pası veren isim olan başarılı oyuncu, Olimpiyat Stadı’ndaki maçın kahramanlarından biri olmayı başardı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Koşar ya. Adam dirsek atıyor cezasız. Kameralar önünde küfrediyor cezasız. Tabi ki rekora koşar
    Cevapla
  • şampiyon 1 yıl önce Şikayet Et
    egemen fb yi değil parayı tercih etti
    Cevapla
  • Vazgeç gönlüm 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımda ne yapıyor sıfır İstanbulspora ben de 50 yaşındayım dört tane gol atarım
    Cevapla
  • şampiyon 1 yıl önce Şikayet Et
    çorumlu 2010.2011.rde nasıl şampiyon oldunuzu herkesce malum işiniz gücünüz ağlamak
    Cevapla
  • Çorumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    gs karagümrük maçındaki kırmızı kartla fb de emre mora yapılan hareket aynı nedense gs maçında kırmızı varken fb maçında vardan uyarı bile gelmedi hakemler gs ye çalışmaya başladı haketmeden maç almaya alışıklar nede olsa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle