Michy Batshuayi: Gol atmak da asist yapmak da çok güzel bir his

İStanbulspor'u 5-2 yenen Fenerbahçe'de maçta hat-trick yapan Michy Batshuayi karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Michy Batshuayi: Gol atmak da asist yapmak da çok güzel bir his
Michy Batshuayi: Gol atmak da asist yapmak da çok güzel bir his
GİRİŞ 30.10.2022 22:39 GÜNCELLEME 30.10.2022 22:39

Süper Lig 'in 12. haftasında Fenerbahçe , Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbulspor'u 5-2 mağlup etti. Fenerbahçe'de 3 gol, 1 asit ile maça damga vuran Michy Batshuayi, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Takım olarak etkili bir performans sergilediklerini ve bundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Batshuayi, "Gol atmak da asist yapmak da çok güzel bir his benim için. En önemlisi takıma galibiyeti getirebilmek. Hoca da zaten yapmak istediği şeyler konusunda bizi sürekli çalıştırıyor ve biz de onu anlamaya çalışıyoruz. Saha içerisinde onun istediği şeyleri uygulamaya çalışıyoruz ve birbirimiz için savaşıyoruz saha içerisinde. Mental olarak da fizik olarak da bu yaptığımız şeyler çok değerli" dedi. 

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.