Fenerbahçe'den muhteşem istatistik

UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile sahasında müthiş geri dönüş sonrası 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, bu sezon Kadıköy'de gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'den muhteşem istatistik
Fenerbahçe'den muhteşem istatistik
GİRİŞ 28.10.2022 14:27 GÜNCELLEME 28.10.2022 14:27

3-0 yenik duruma düştüğü maçta Rennes'le 3-3 berabere kalan Fenerbahçe , bu sezon evinde bir başka oynuyor...

Şampiyonlar Ligi elemesinde Dinamo Kiev'e 2-1 mağlup olarak bu kulvardaki yolculuğu son bulan sarılacivertliler, sonrasında yenilgi yüzü görmedi. Ligde Ümraniye (3-3) dün de aynı sonuçla Rennes'le berabere kalan Kanarya, 9 karşılaşmayı kazandı. Toplamda 11 maçta yenilmedi.

VALENCIA RENNES'İ SEVİYOR

Süper Lig 'de 10 golü olan Enner Valencia, Avrupa Ligi'ndeki 5. maçında ikinci golünü de Rennes'e attı. Ekvadorlu oyuncu, Fransa'daki karşılaşmada 90+2'de penaltıdan fileleri havalandırıp skoru 2-2'ye getirmişti.


Bitiş düdüğü ile birlikte Jesus takımı toplayıp, Kadıköy'de kendilerini yalnız bırakmayan tribünleri alkışlattı. Portekizli hoca yapılan tezahüratlara elini havaya kaldırıp eşlik etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.