Rossi'den şampiyonluk sözleri: Hayatımız boyunca...

Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Rossi, "Burada şampiyon olmak eminim çok güzel olur. Hepimizin hafızalarında, hayatımız boyunca yer alır" dedi.

Rossi'den şampiyonluk sözleri: Hayatımız boyunca...
Rossi'den şampiyonluk sözleri: Hayatımız boyunca...
GİRİŞ 25.10.2022 20:55 GÜNCELLEME 25.10.2022 20:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Rossi, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Rossi'nin açıklamaları şu şekilde:

"Takımda çok iyi bir hava var"

"Son maçta takımımın 3 puan almasına yardım edebildiğim için çok mutluyum. 3 puan almak bizim için çok önemliydi. Zor bir maçtı ama kazanmasını bildik. Takımda çok iyi bir hava var. O maçta hocamızın bizden istediklerini çok iyi bir şekilde anladık. Bu şekilde gelişerek devam etmek istiyoruz."

"Her gol farklıdır"

"Her gol farklıdır. Ama hiçbir şüphe yok ki, son attığım gol çok güzeldi. Kariyerimde hangi sıraya koyarım bilmiyorum ama çok güzel olmasının yanı sıra galibiyeti getiren gol olması dolayısıyla çok önemliydi. Bu nedenle çok mutluyum"

"İyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum"

"İyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum. Takımımız, hocamızın istediği fikirleri çok iyi anladı. Bunları da sahaya yansıtabilmek için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Üzerine koyarak devam etmek istiyoruz"

"Biz hocamıza çok saygı duyuyoruz"

"Her zaman çalıştığınız hocalara, teknik direktöre saygı duymalısınız. Her teknik direktörden öğreneceğiniz bir şey vardır. Biz de hocamıza çok saygı duyuyoruz, ondan çok fazla şey öğreniyoruz."

"Bir sayı koymuyorum"

"Bir sayı koymuyorum. Ben her yıl, bir önceki üzerine koymaya çalışıyorum. Benim için amaç sezon sonunda şampiyon olmak. En önemlisi bu."

"Çok güzel olur burada şampiyon olmak"

"Çok güzel olur burada şampiyon olmak. Bunun için çok çalışmalıyız. Biz de öyle yapıyoruz. Burada şampiyon olmak eminim çok güzel olur. Hepimizin hafızalarında, hayatımız boyunca yer alır"

"Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli"

"Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Bunu, bu sezon oynadığımız her maçta görüyoruz. Gol attığım zaman, taraftarın kutlamasını görünce mutlu hissettim. Aynı zamanda son düdükle birlikte taraftarın sevinci çok güzeldi"

"Burası iyi bir lig, seviyesi yüksek"

"Buraya geldiğim ilk andan itibaren çok iyi karşılandım. Buraya geleli bir yıldan biraz fazla geçti. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Adaptasyon anlamında zorluk çekmedim. Burası iyi bir lig, seviyesi yüksek. Çok fazla iyi oyuncu var, bu da ligin seviyesi ve kalitesi için çok önemli"

"İki takım da liderlik için yarışıyor"

"Deplasmanda Rennes'e karşı oynadığımız maç gibi, bu maçın da zor geçeceğini düşünüyorum. İki takım da liderlik için yarışıyor. Güzel bir maç olacak. Ama biz savaşacağız ve galibiyet için elimizden geleni yapacağız. Buna inanıyorum"

"Bu sene şampiyon olmak çok önemli"

"Sahada iyi futbol sergilediğimizi düşünüyorum. Hocamızın istediği fikirleri iyi bir şekilde anladık. Bunu da sahada uygulamaya çalışıyoruz. Sahada kim olursa olsun, sahada uyguladığımız fikirler hep aynı, herkes ne yapması gerektiğini biliyor. Bu sene şampiyon olmak çok önemli. Aslında her sezon şampiyonluk çok önemli. Biz de bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

"Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz"

"Bizim hedefimiz hangi turnuvada olursak olalım, oynadığımız her maçı kazanmaya çalışmak. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Böyle bir kulüpte oynadığınızda hedef her zaman kazanmaktır. Adım adım bakıyoruz. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz."

"Derbiler burada çok tutkulu oluyor"

"Çok güzel bir duygu derbilerde sahada olmak. Çok özel duygulardır. Derbiler burada çok tutkulu oluyor, bu da benim hoşuma gidiyor"

"Antrenmanlarda da elimden geleni yapmaya çalışıyorum"

"Her oyuncunun kendisine iyi bakmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben de buna dikkat etmeye çalışıyorum. Antrenmanlarda da elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kendimi her zaman iyi bir şekilde bakmaya çalışıyorum ki, sezon boyunca oynayabildiğim kadar maçta oynayabileyim"

"Fenerbahçe beni gerçekten istediğini gösterdi"

"Fenerbahçe beni gerçekten istediğini gösterdi. Ben de bu kararı verirken çok fazla düşünmedim. Büyük bir kulübe geldiğimi biliyordum. Buraya geldikten sonra doğru kararı verdiğimi gördüm. Burada oynamak çok güzel"

"Kısa vadede hedefim Dünya Kupası'nda yer almak"

"Her zaman kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Şu anda bu yoldayım. Kısa vadede hedefim Dünya Kupası'nda yer almak. Bu henüz tecrübe ettiğim bir durum değil. Dolayısıyla kısa vadeli hedefim bu."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine olamayacaksınız....
    Cevapla
  • Txgd 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe şampiyon oldumu sen sevince bir bak kaç yılın özlemi var .İnşallah bu sene şampiyon olacağız
    Cevapla