Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci uçuşa geçti!

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, peş peşe son 12 maçta sahaya çıkıp gol de atarak en istikrarlı dönemini geçiriyor.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci uçuşa geçti!
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci uçuşa geçti!
GİRİŞ 24.10.2022 10:41 GÜNCELLEME 24.10.2022 10:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli oyuncu, 2020-21 sezonunun ara transfer dönemine damga vurmuştu. Galatasaray ile Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci’yi Başakşehir’den almak için kıyasıya bir yarışa girmiş, imzayı attıran Sarı-Lacivertliler olmuştu.



8 FARKLI SAKATLIK YAŞADI

Ancak 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun yeni takımındaki kariyerine sakatlıkları damga vurdu. İrfan, zaten sakat olarak geldiği Fenerbahçe’de tam 8 farklı sakatlık daha yaşadı, bir türlü istikrarlı şekilde oynayamadı.



F.BAHÇE'DEKİ EN İSTİKRARLI DÖNEMİ

Yıldız futbolcu bu sezona da şanssız başladı, 5 karşılaşma kaçırdı. Ancak sonrasında, Fenerbahçe kariyerinin en iyi dönemini yaşadı. Başarılı futbolcu, son 12 maçın tamamında forma giyerek Sarı-Lacivertli forma altındaki en uzun serisini yakaladı.



5 GOL ATTI, MİLLİ TAKIM'A DÖNDÜ

İrfan Can Kahveci ayrıca bu süreçte tam 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Milli Takım’a da geri dönen yıldız futbolcu, geçen ay oynanan Lüksemburg ve Faroe Adaları maçlarında Ay-Yıldızlı formayı terletti. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • ismail. 1 yıl önce Şikayet Et
    İlla edep illa ahlak lazım ilk önce.
    Cevapla
  • Pars 1 yıl önce Şikayet Et
    Çirkefliktede uçuşa geçti malesef
    Cevapla