Bülent Uygun açıkladı! Kim Min-Jae gerçeğini kimse bilmiyordu...

Tecrübeli teknik direktör Bülent Uygun, Fenerbahçe'nin Napoli'ye sattığı Kim Min Jae'yi Türkiye'ye getiren ismin Slaven Bilic olduğunu söyledi.

Bülent Uygun açıkladı! Kim Min-Jae gerçeğini kimse bilmiyordu...
Bülent Uygun açıkladı! Kim Min-Jae gerçeğini kimse bilmiyordu...
GİRİŞ 21.10.2022 18:47 GÜNCELLEME 21.10.2022 18:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bülent Uygun, Sivasspor'un başındayken girdikleri şampiyonluk yarışı ile ilgili olarak, "Sivas'ta çok iyi işler yaptık. Yendiğimizde şampiyonluk için çok büyük bir yol kat edeceğimiz iki tane maç vardı Sivas’ta. Biri Beşiktaş , biri Galatasaray. O maçlarda da inanılmaz top oynadık ama belki nasibimiz değildi, ruhumuzun kazanamadığı, kaderimizin bize çizdiği şampiyon olmama durumu vardı, olamadık. 73 puan aldık, 68, 67, 65’lerle şampiyon olunan ligde 73 puan topluyorsun. Sivasspor’un şampiyonluğunu yediler ama Şampiyonlar Ligi’ne götürdük" dedi.



"Herkes Kim'i Vitor Pereira getirdi sanıyor"

Fenerbahçe'deki başarılı sezonunun ardından ayrılarak Napoli'ye transfer olan Kim Min-jae ile ilgili de konuşan Uygun, "Herkes Kim'i Vitor Pereira getirdi sanıyor, o getirmedi, Biliç getirdi ülkeye. Biliç söyledi. Ya adama dünyanın en iyi kadrolarını verdik, içine etti. Biz kendi evlatlarımıza sahip çıkmıyoruz" dedi.



"Alex'i en kötü sportif direktörün yap"

Fenerbahçe ve Ali Koç ile ilgili de konuşan Uygun, "Senin Türkiye’ye gelmiş en büyük yabancılarından bir tanesi Alex’tir. Senin 3 bininci golünü attığında primini Mehmetçik Vakfı’na bağışladı. Fenerbahçe ve ülke aşığı bir adam... En kötü sportif direktörün yap. Ne işi var Comolli’nin Zomolli’nin hatırlamıyorum şimdi ismini..." ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    senden hoca olmaz asker Bülent ! Sivas'dan sonra bulduğun şanslarda sınıfta kaldın ne yazık ki ! Keşke başarabilseydin !
    Cevapla
  • Zz12 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerli hoca farklı sanki, sizde menajer ortaklarınız ile yerli oyuncu kilitliyorsunuz gariban Anadolu takımlarına.
    Cevapla
  • hbr 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi bilir futbolcu piyasasını komisyoncu Bülent
    Cevapla
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    menajerlerle yaptığın ortaklıklardanda bahsetseydin keşke.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Eskişehirspor direktörüyken yaptığın şikeyi bu halk unutmadı, alex in adamlığından karakterinden keşke biraz örnek alsaydın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle