Erol Bilecik: "Fenerbahçemizin başarısı tartışmasız ortada"

Süper Lig ekibi Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, gündeme dair açıklamalar yaptı. Bilecik, "Türkiye'de futbol saha dışında oynanmaya devam ediyor" dedi.

Erol Bilecik: "Fenerbahçemizin başarısı tartışmasız ortada"
Erol Bilecik: "Fenerbahçemizin başarısı tartışmasız ortada"
GİRİŞ 18.10.2022 18:25 GÜNCELLEME 18.10.2022 18:25
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, FB TV'de gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Bilecik'in açıklamalarından satır başları şöyle:

Bilecik, "Hiç alışık olmadığımız, yakışık olmayan yaklaşımlar söz konusu oluyor. Rakamlar asla yalan söylemezler. Fenerbahçemizin başarısı tartışmasız ortada."

"Futbol saha dışında oynanmaya devam ediyor"

"Son derece iyi giden bir yapımız olmasına rağmen üzülerek söylüyorum ki Türkiye'de futbol saha dışında oynanmaya devam ediyor. Bazı kulüpler de bu konuda ustalaşmış durumda. Futbolu saha dışında oynamayı en iyi bilen kurumların hezeyanlardan bunu görebiliyoruz."

"Camiamızı çok mutlu eden bir hocamız ve takımımız var. Bizi saha dışına çekmek isteyen bütün kurumlarla mücadelemizi seve seve vereceğiz. Hak ettiğimiz başarılara göz dikenlerle sonuna kadar mücadele edeceğiz."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 29
  • Sağ açık 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu densiz ne yüzle konuşuyor herkesin gözü önünde Galatasaray a cin con demiş idi saygısız yönetici böyle konuşur ise taraftar ne yapmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    FENERBAHÇE YE bu sefer de farklı ima vererek bu ŞAMPİYON LUK yolundaki mücadeleden koparmak isteyenler boş durmuyorlar. Bu takım 8 yıldır şampiyon olmuyor ve bu sezon en çok hakeden takım AVRUPADA TÜRKİYE PUANI NI TEKRAR DÜZELTECEK YETERKİ RAHAT BIRAKSINLAR.
    Cevapla
  • recep 1 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe eze eze gidiyor
    Cevapla
  • Muhammed acar 1 yıl önce Şikayet Et
    fb nin başarısı 2011 den beri şampiyon olamamasidir. fb taraftarida bunlara çanak tutuyor demezlermi 60 futbolcu gönderdin paralar nerde diye
    Cevapla
  • Zor işiniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Şike yapayapa nereye kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle