İrfan Can Kahveci tepkisi! "Mohamed'i attığın gibi atsaydın"

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'nin Ankaragücü maçında Emre Kılınç'a yaptığı müdahaleye kart çıkmaması maçın ardından en çok tartışılan pozisyonlardan biri oldu.

İrfan Can Kahveci tepkisi! "Mohamed'i attığın gibi atsaydın"
İrfan Can Kahveci tepkisi! "Mohamed'i attığın gibi atsaydın"
GİRİŞ 18.10.2022 15:06 GÜNCELLEME 18.10.2022 15:07
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Ankaragücü - Fenerbahçe maçında İrfan Can Kahveci'nin Emre Kılınç'a attığı dirseğe kart çıkmaması özellikle Galatasaraylı taraftarların büyük tepkisini çekti. Maçın hakemi Halil Umut Meler'in geçtiğimiz sezon benzer bir pozisyonda Mostafa Mohamed'i kırmızı kartla cezalandırması gündeme getirilerek tecrübeli hakeme tepki yağdı.

Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Heyecan dolu mücadele Fenerbahçe'nin 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Sarı-lacivertlilerin galibiyetinin ardından eski hakemler maçın tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi.



beIN Sports'un hakem yorumcularına "İrfan Can'ın Emre Kılınç'a müdahalesi var mı, devam doğru mu?" diye soruldu. Cevaplar ise şöyle:

Bülent Yıldırım: "Devam yanlış, faul var"

Bülent Yıldırım: "Burada bir faul var. İrfan dirseği silah olarak mı kullanıyor, yoksa kontrolsüz mü geliyor? Burada gördüğüm, dirsek Emre'ye gelmiyor. Kol Emre'ye geliyor. Kontrolsüz bir araç olarak boyuna darbe var. Üstelik Emre yükselmekte geç kalıyor ve boy dezavantajı nedeniyle altta kalıyor. Yine de devam yanlış, faul var. Sınırda bir pozisyon olduğu için bence VAR karışmadı."

Deniz Çoban: "Kırmızı gösterse, bir şey diyemezsiniz"

Deniz Çoban: "Bu pozisyon masum değil. Faul ve sarı kart olmalıydı. Kırmızı da gösterse, bir şey diyemezsiniz. Bence sarı kart yeterli. Halil Umut Meler geçen sene aynı statta buna kırmızı verdi."

Lale Orta: "Mutlaka faul çalınmalıydı, sarı kart çıkmalıydı."



Halil Umut Meler'e büyük tepki: "Mohamed'i atmıştın!"

Galatasaray'ın Mısırlı yoldızı Mostafa Mohamed, geçtiğimiz sezon Ankaragücü maçında direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Maçın hakemi yine Halil Umut Meler'di. Tecrübeli hakemin Mohamed'in dirsek attığı için gösterdiği kırmızı kart sosyal medyada o dönem Galatasaraylı taraftarların büyük tepkisine neden oldu. Sarı-Kırmızılılar, bu kez İrfan Can Kahveci'nin dirseğine kayıtsız kalan Halil Umut Meler'i taraflı olmakla suçladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 94
  • sporsever 1 yıl önce Şikayet Et
    hangi akılla, hangi göz ile birbiriyle alakası olmayan iki pozisyonu kıyaslıyorsunuz. birisi yanındaki adama dirsek atıyor, birisi topa yükselmiş iken rakip topa çıkmakta geç kaldığı için yükselirken temas var. laf olsun, torba dolsun, gündem olsun.
    Cevapla
  • Mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan hersene hakemlerle şampiyon olanlar bugün gelmiş hak hukuk adaletten bahseder olmuşlar rezil takımın rezil taraftarları hersene siz olunca problem yok bu sene iyi oynadığımız için hazmedemeyip hakemlerle ona buna laf atıp baskı kurar olmuşlar çatlasınız da ŞAMPİYON FENERBAHÇE olcak isterse haksız yere rakibe 10 kırmızı versin umrumuzda değil hersene siz bu sen de iyi oynadığımız için biz şimdi kudurun
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar çok İNCİNEN olmuş...
    Cevapla
  • Oflu 1 yıl önce Şikayet Et
    Alı koç geçen sezondan ders geçen sezon her maçtan sonra konuyordu şimdi parayı konuşturuyor
    Cevapla
  • Bnm 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb isi baglamiss.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle