İrfan Can Kahveci'den, Taylan Antalyalı'ya olay gönderme!

İrfan Can Kahveci'nin, Ankaragücü maçında attığı golün ardından kahve içme sevinci yapması dikkat çekmişti. Milli futbolcunun, Taylan Antalyalı'ya gönderme yaptığı ortaya çıktı.

İrfan Can Kahveci'den, Taylan Antalyalı'ya olay gönderme!
İrfan Can Kahveci'den, Taylan Antalyalı'ya olay gönderme!
GİRİŞ 18.10.2022 10:33 GÜNCELLEME 18.10.2022 10:47
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Ankaragücü maçında attığı golden sonra kahve içme sevinci yapan Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci'nin, Taylan Antalyalı'ya gönderme yaptığı ortaya çıktı.

2 sezon önce devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan milli futbolcuya aynı dönem Galatasaray da ilgilenmiş ancak transfer yarışını kazanan taraf sarı-lacivertli kulüp olmuştu.

Taylan ve Oğulcan'ın sevinci gündem olmuştu!

İrfan Can imza atmadan önce Galatasaray'da forma giyen yakın arkadaşları Taylan Antalyalı ve Oğulcan Çağlayan kahve içme hareketiyle gol sevinci yaşamış ve İrfan Can'a Galatasaray'a gelme yönünde mesaj göndermişti.

Ancak milli futbolcu tercihini Fenerbahçe'den yana kullanarak Samandıra'nın yolunu tutmuştu...

İlk gönderme imza töreninden

Sarı-lacivertli kulübe imza attığı törende Türk kahvesi içerek yakın arkadaşlarına gönderme yapan İrfan Can, sonrasında bir maçta Mert Hakan Yandaş ve Ozan Tufan'la kahve içme sevinci yaşamıştı.

Taylan Antalyalı: Babamın oğlu olsa yapmam

Sezon başında Galatasaray'dan Ankaragücü'ne kiralanan Taylan Antalyalı geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda o yaptığı hareketten pişman olduğunu açıklamıştı.

Taylan açıklamasında, "Şu an dönüp baktığımda iyi bir karar değildi. Bundan sonra yapar mıyım? Babamın oğlu olsa yapmam. Tecrübe oldu. O dönem iyi bir arkadaşlığımız vardı, yakındık. İyi olacağını düşünmüştük." demişti.

Eskisi gibi değiller

İrfan'la aralarının iyi olup olmadığıyla ilgili sorulan soruya çok net cevap vermeyen milli futbolcu, "Yani... Görüşüyoruz... O benim iyi olmamı ister, ben de onun iyi olmasını isterim. Arada görüşüyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Taylan'ın röportajına gönderme!

Taylan'ın bu röportajının ardından Fenerbahçe ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. İrfan Can Kahveci de attığı golden sonra yaptığı sevinçle Taylan'ın röportajda söylediği sözlere gönderme yaptığı ifade edildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • NecatiGS 1 yıl önce Şikayet Et
    hakemler olmasa o hareketi yapabilir misin sonra birde egolu bir biçimde göndermede yaparmış haksızlık bunlarda moda olmuş.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    cimbom ağlaaaaaaaaaaa
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ne gerekiyorsa hareketler çocuksu kişilik
    Cevapla
  • Ordulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Her maç kesin kurmızı kart görmesi gereken kişi kahve pozu veriyor
    Cevapla
  • Taylan 1 yıl önce Şikayet Et
    Dogru olani demis adam olana yaparim o hareketi satana değil kendine yakışan takıma gitti kahveci takımı
    Cevapla
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    şu anda en sinir olduğum oyunculardan her hareketi itici geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle