Jorge Jesus'tan Bartın sözleri!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında yaşanan patlama için başsağlığı diledi.

Jorge Jesus'tan Bartın sözleri!
Jorge Jesus'tan Bartın sözleri!
GİRİŞ 17.10.2022 20:11 GÜNCELLEME 17.10.2022 21:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunanan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Bartın'da yaşanan üzücü olayda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diliyorum ve sabır diliyorum." dedi.

Jesus ayrıca, "Zor bir maç olacak. Bu ligde her maç zorlu. Bugün buradan olmayan oyunculardan ziyade, maçı konuşmamız gerektiğini düşünüyorum. Umarım onlar da aramıza en kısa sürede dönerler." ifadelerinde bulundu.



MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçında Bartın'ın Amasra ilçesinde yaşanan maden kazasında hayatını kaybedenler anıldı. Fenerbahçeli futbolcular Ankaragücü karşılaşması öncesi ısınmaya üzerlerinde 'Bartın' yazan tişörtlerle çıktı.



"Milletimizin başı sağ olsun" pankartı

İki takım maç için seremoniye birlikte taşıdıkları "Milletimizin başı sağ olsun." pankartıyla çıktı. Tribünler de "Bartın" tezahüratı yaptı.

Öte yandan sarı-lacivertli takım da ısınmak için sahaya üzerinde "Bartın" yazılı siyah tişörtlerle çıkarken, maç öncesi de saygı duruşunda bulunuldu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • *_1453 _* 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan yorumlar futbolla bir alakası olmayan yorumlar yok isa olsun yok müslüman bir sürü saçma yorum.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus, Allah sana İsa olmayı nasib eylesin.
    Cevapla
  • Caycumali 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeli değilim ama helal olsun .
    Cevapla
  • egemen 1 yıl önce Şikayet Et
    rabbim sana müslümanlık nasip eder inşallah jesus hocam !
    Cevapla