Fenerbahçe forması Batshuayi'ye iyi geldi!

Jorge Jesus’un ısrarıyla Fenerbahçe’nin kendisini bonservisiyle transfer etmesi, Michy Batshuayi’nin ikinci baharının başlamasını sağladı.

Fenerbahçe forması Batshuayi'ye iyi geldi!
Fenerbahçe forması Batshuayi'ye iyi geldi!
GİRİŞ 11.10.2022 09:47 GÜNCELLEME 11.10.2022 09:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, kariyerine başladığı Standard Liege’de ve sonrasında transfer olduğu Marsilya’daki performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak Batshuayi için 2016’da Chelsea’ya transfer olması, kariyerini umduğunun aksine düşüşe geçirdi. 29 yaşındaki oyuncu, İngiliz ekibi tarafından sürekli başka takımlara kiralandı, hiçbir yerde kalıcı olamadı. Jorge Jesus’un ısrarıyla Fenerbahçe’nin kendisini bonservisiyle transfer etmesi, Michy Batshuayi’nin ikinci baharının başlamasını sağladı.



Dünya Kupası’na gitmek istiyor

Uzun bir aradan sonra kendisine olan güveni hisseden Belçikalı yıldız, kalitesini kısa sürede göstermeye başladı. Dinamo Kiev ve Karagümrük maçlarında sonradan oyuna girip uzatma dakikalarında galibiyeti getiren golleri atan Batshuayi, AEK Larnaka karşısında ise 11’de başlayıp ağları sarsmıştı. Sarı-Lacivertliler’de adeta kendine gelen 29 yaşındaki oyuncu bu formunu devam ettirip Dünya Kupası’na gitmenin hesaplarını yapıyor. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Zehir Hafiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlılar köşeden izliyor buna ne oldu diye
    Cevapla
  • Z.E 1 yıl önce Şikayet Et
    Her kes ıkinci şansı hakeder Fb ona Iyi geldi daha da iyi olacaktır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi beslenirse gol makinesine döner
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyi oyuncu bol pozisyona giriyor atmaya başladı kendine güveni tam gelirse rekorlar kırabilir ..adamda fizik var ,ayak kafa hersey var tam bir santrafor tek eksiği ozguveniydi onuda aşmaya basladi bu sene onun senesi olabilir
    Cevapla