UEFA, Fenerbahçe'yi favori gösterdi!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin favorilerinin belirlendiği bir araştırmada, turnuvayı kazanma ihtimali olan takımlar arasında yer aldı.

UEFA, Fenerbahçe'yi favori gösterdi!
UEFA, Fenerbahçe'yi favori gösterdi!
GİRİŞ 09.10.2022 10:44 GÜNCELLEME 09.10.2022 10:45
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev, Rennes ve AEK Larnaca'nın önünde grup liderliğine yükselen Fenerbahçe, turnuvanın favorileri arasına girdi.

UEFA Avrupa Ligi İstatistik Merkezi tarafından düzenlenen ve veri analizleriyle desteklenen rapora göre Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ni kazanma  htimali yüzde 0.58. Sarı-lacivertli takıma verilen bu oran, Mourinho'nun çalıştırdığı Roma'ya verilen oranla aynı.



Fenerbahçe'nin finale çıkma ihtimali yüzde 2.39. Sarı-lacivertlilerin, gruptan lider çıkma ihtimali ise yüzde 43.83. Son 16 turuna kalma şansı yüzde 61.61, çeyrek final ihtimali 21.90, yarı final oynama oranı ise yüzde 7.22.



Turnuvanın favorisi Arsenal

UEFA Avrupa Ligi İstatistik Merkezi tarafından düzenlenen raporda turnuvanın favorisi ise yüzde 15.11'lik oranla Arsenal. Onu Real Betis (11.87), Real Sociedad (6.72), Manchester United (4.92) ve Monaco (4.92) izliyor. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20
  • Haca 1 yıl önce Şikayet Et
    Son 16 turuna bir ingiliz takikibgels3 yeter
    Cevapla
  • Yabancı Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Herzaman geri dönüşler yoktur 30 dakikada evinde 3 gol yiyorsun kimden Rennesden !!!
    Cevapla
  • Misafirem 1 yıl önce Şikayet Et
    Başarılı olan Türk takımıni hep aşağı çekmeye çalışalım. Onu geçmeye çalışmayalim.Nedir bu kıskançlık arkadaş ya.FB ye son 16 da İngiliz takımı çikar ondan da 3/ 5 yerse rahatliyacakmisin.
    Cevapla
  • Bekir Sarı 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin Rennes dedin takım, fenerbahçe yerine başka bir Türk takımına 5-6 dan az atmazdı. Türkiyede hangi takım 370 milyon euro değerinde?
    Cevapla
  • Yigido58 1 yıl önce Şikayet Et
    300 milyon Euro luk rennes dikkat et ada.isme takılma.degerine bak
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    okadar yatırım yapan Fenerbahçenin final görmesi gerekir bunu oynadığı oyunla ve temsil ettiği bayrakla taraftarıda hak ediyor
    Cevapla
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    ben fenerin yarı finali göreceğini düşünüyorum
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok komik Fener finale kalsa bile Final istatistikleri malum :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle