Fenerbahçe'de büyük pişmanlık! Henry Onyekuru...

Transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Henry Onyekuru, Adana Demirspor'daki performansıyla parmak ısırtıyor.

Fenerbahçe'de büyük pişmanlık! Henry Onyekuru...
Fenerbahçe'de büyük pişmanlık! Henry Onyekuru...
GİRİŞ 02.10.2022 11:18 GÜNCELLEME 02.10.2022 11:23
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Henry Onyekuru, Fenerbahçe'yi pişman etti. Nijeryalı futbolcu, sezon başında sarı-lacivertli takımın gündeminde geldi ancak Fenerbahçe yönetimi tercihini Bruma'dan yana kullandı.

Portekiz vatandaşı olan Bruma'nın Teknik Direktör Jorge Jesus ile daha iyi bir uyum yakalayacağını düşünen sarı-lacivertli yönetim Onyekuru transferinden vazgeçti.

Geçen sürede Bruma büyük hayal kırıklığı yaratırken Henry Onyekuru Galatasaray'daki günlerinden hiç bir şey kaybetmediğini gösterdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ütopya
    Cevapla
  • GERÇEK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu maçta ne yaptı da pişmanlık olsun. Bunlar pır pır oyuncular küçük takımın büyük oyuncuları. Büyük takımlara karşı herkes defans yaptığı için boş alan bulamazlar.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenere gelmez bu adam bjk yi de reddetti.Adana demirspor a gelirken de Fatih Terim den Murat Sancak rica etmiş o getirtti
    Cevapla
  • Asaf 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı sınırı saçmalığı olmasa al gs ye koy keremin yerine çatır çatır oynasın. Sıkıldık artık şu yerli yabancı sacmaligindan. Formsuz yada yeteneksiz Türk topçuları sırf bu kural yüzünde her hafta 11 de ve 90 dk sahada.
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Brumayi oynatmadinizki nasıl verim alasiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle