Jorge Jesus'tan Beşiktaş için geniş çaplı analiz!

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un Beşiktaşlı futbolcularla ilgili çok geniş çaplı analiz dosyaları hazırlattığı öğrenildi.

Jorge Jesus'tan Beşiktaş için geniş çaplı analiz!
Jorge Jesus'tan Beşiktaş için geniş çaplı analiz!
GİRİŞ 28.09.2022 09:40 GÜNCELLEME 28.09.2022 22:08

Pazar günü Vodafone Park'ta Beşiktaş'a karşı çok önemli bir sınav verecek olan Fenerbahçe'de tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Türkiye'deki ilk derbisine çıkacak olan teknik direktör Jorge Jesus'un bu kritik 90 dakika öncesi özel hazırlık içinde olduğu belirtiliyor.

VİDEOLAR DA DOSYADA VAR

Alınan bilgilere göre Portekizli hoca, Beşiktaşlı futbolcularla ilgili geniş çaplı analiz dosyaları hazırlattı. Jesus'un derbideki olası eşleşmelere göre bu dosyaları futbolculara ilettiği öğrenildi. Hazırlanan bu dosyalarda tüm istatistiklerin, artı ve eksi yönlerin yanı sıra bazı videoların da olduğu da belirlendi.

Jesus bunun dışında derbi öncesi motivasyonu arttırıcı bazı çalışmalar da yapıyor. Kariyerinde sayısız derbiye çıkan ve böylesine büyük atmosferleri çok iyi bilen tecrübeli teknik adamın Beşiktaş'la oynanan eski derbilerle ilgili sevinç görsellerini tesislerin belirli noktalarına astırdığı öğrenildi.

HERKES HAVAYA GİRECEK

Teknik direktör Jorge Jesus'un özellikle ilk kez Fenerbahçe formasıyla derbiye çıkacak olan futbolcuları maçın havasına sokmayı hedeflediği ifade edildi. Portekizli hocanın tüm oyuncularıyla bire bir görüşmeler yaparak herkesi dev maça hazır hale getirmek istediği de öğrenildi.

DERBİDE FENERBAHÇE SEYİRCİSİ OLMAYACAK

Pazar günü Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesi oldukça tartışılan bir karar alındı. İl Güvenlik Kurulu, Sarı-Lacivertli taraftarların derbiye alınmayacağını açıkladı. Misafir tribünü için ayrılan koltuklara ise Beşiktaş taraftarı alınacak. Alınan bu karar sadece Fenerbahçe değil Beşiktaşlı taraftarların da tepkisini çekti. (Takvim)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.