Feenrbahçe'de derbi hazırlıkları devam ediyor!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 8'inci haftasında Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Feenrbahçe'de derbi hazırlıkları devam ediyor!
Feenrbahçe'de derbi hazırlıkları devam ediyor!
GİRİŞ 27.09.2022 20:02 GÜNCELLEME 27.09.2022 20:02

Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde Can Bartu Tesislerinde milli oyunculardan yoksun gerçekleştirilen idman, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle devam eden antrenmanda çabukluk ve pas çalışmaları yapıldı. Günün tek idmanı, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Norveç Milli Takımı'nın kadrosundan kas ağrısı sebebiyle çıkarılan Joshua King, tedbir amaçlı olarak bugünkü antrenmanda yer almadı. Belçika Milli Takımı'nın Uluslar Ligi maçlarının sona ermesinin ardından İstanbul'a dönen Michy Batshuayi bugünkü antrenmana katıldı. Sakatlığı süren Luan Peres'in ise tedavisine devam edildi.

Sarı-lacivertli ekip, Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmalarla sürdürecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.