Fenerbahçe'ye derbi öncesi müjdeli haber

Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe'de dünkü idmana ağrıları nedeniyle katılmayan Emre Mor sevinci yaşandı.

GİRİŞ 25.09.2022 14:13 GÜNCELLEME 25.09.2022 15:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında 2 Ekim Pazar akşamı Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını bugün Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde milli oyunculardan yoksun gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda yapılan top kapma ve pas çalışmalarıyla süren idman; U19 Takımımızla oynanan antrenman maçıyla tamamlandı.

Dünkü idmana ağrıları nedeniyle katılmayan Emre Mor, bugünkü idmanda kendisini iyi hissederek katılım sağladı. Emre Mor'un Beşiktaş derbisinde forma giymesi bekleniyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • FANATİK ARDA GÜLER 1 yıl önce Şikayet Et
    ardayı sokun 10 gol atatlım dayıııııııııı
    Cevapla
  • Sercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçemizin en iyi oyuncusu sensin! Messi, Ronaldo ve sen benim için dünyanın en iyi oyuncularısınız. Pazar günü Beşiktaş maçını seninle kazanacağımıza adım gibi eminim.
    Cevapla