Schalke, Serdar Dursun'a talip oldu

Teknik Direktör Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin başına geçmesinin ardından forma şansı bulmakta zorlanan Serdar Dursun'a Bundesliga'dan talip çıktı.

Schalke, Serdar Dursun'a talip oldu
Schalke, Serdar Dursun'a talip oldu
GİRİŞ 24.09.2022 19:29 GÜNCELLEME 24.09.2022 19:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Almanya Bundesliga ekibi Schalke, yaz transfer döneminde tecrübeli oyuncu için girişimde bulunsa da ısrarcı olmamıştı. Ancak Bundesliga’ya geri dönen Schalke için işler iyi gitmiyor. Gol yollarında sorun yaşayan Mavi-Beyazlılar’ın ara transfer döneminde Serdar Dursun için Fenerbahçe ile masaya oturmaya hazırlandığı kaydedildi.

Milli forvet de kariyerine Almanya’ya dönerek devam etmek istiyor. Bu arada bir diğer Alman ekibi Bochum da Serdar için devrede.

Gözden düştü

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun flaş ismi olan Serdar Dursun, Jesus'un gelişiyle gözden düştü. Düzenli forma giymek isteyen Serdar Dursun'un adı ayrılık dedikodularına karışırken, deneyimli golcü geride bıraktığımız sezonda 33 lig maçında 15 gol, 4 asistlik katkı vermişti.

- Fanatik

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • ktm 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi topçu kim ne derse desin
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundesligadan yine düserlerse, Bundesliga 2 nin gol krali ile düsecekler, bir sonraki sezon cikma ihtimalleri yüksek olur. Bence herkes icin cok hayirli bir transfer olur bu.
    Cevapla