Hafif ağrıları olan Emre Mor antrenmanda yer almadı!

Fenerbahçe teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü. Sarı lacivertlilerde, hafif ağrıları bulunan Emre Mor antrenmanda yer almadı.

Hafif ağrıları olan Emre Mor antrenmanda yer almadı!
Hafif ağrıları olan Emre Mor antrenmanda yer almadı!
GİRİŞ 24.09.2022 11:30 GÜNCELLEME 24.09.2022 11:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig'de milli ara sonrası oynayacağı Beşiktaş derbisine hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Emre Mor, hafif ağrıları olduğu için yapılan sabah antrenmanında yer almadı.

Sarı lacivertliler, 2 Ekim Pazar akşam Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele, saat 20.00'de başlayacak.

SERDAR AZİZ MÜJDESİ

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde basına açık gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Antrenman, pas çalışmasının ardından dayanıklılık koşuları, taktiksel ve bireysel çalışmalarla devam etti. 

Rennes maçındaki bir pozisyonda kale direğine çarparak sakatlanan Luan Peres de tedavisi devam ettiği için antrenmana çıkmadı. Norveç milli takımının kadrosundan kas ağrısı nedeniyle çıkarılan Joshua King'in henüz İstanbul'a gelmediği bildirilirken, dün itibariyle idmanlara çıkmaya başlayan Serdar Aziz ise bugünkü antrenmana da katıldı

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadro geniş sakatlıklar etkilemez. Bahane uydurmayalım fenerde oynayan mı oynanamayan mı daha iyi jesus ta karar verememiş
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Seradar Aziz'in oynaması BJK için müjdedir fb için değil.
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamdaki boy bir garip diğerleri cüce kalmış
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Taktik olmadan çok fazla koşturunca contalar atmaya başlar. Örnek bjk. İki hocanında tek taktiği var oda deli gibi koşup topu kapın ileriye doğru saldırın.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali, "sus".
    Cevapla
  • oguz 1 yıl önce Şikayet Et
    yani birisi şampiyonluklar yaşamış kurt hoca diğeri eski futbolcu ve almanyada t.dlük egitimi almış yıllarca ingilterede takımlar çalıştırmış ama bilmiyorlar neyin ne olduğunu :) taktikleri var tabiykide senin gibiler beğenir veya görür görmez orası ayrı
    Cevapla
  • seko 1 yıl önce Şikayet Et
    çok bilen ali hoca
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle