Fenerbahçe'de derbi hazırlıkları başladı!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş derbisi hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Fenerbahçe'de derbi hazırlıkları başladı!
Fenerbahçe'de derbi hazırlıkları başladı!
GİRİŞ 23.09.2022 20:32 GÜNCELLEME 23.09.2022 20:32

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde milli oyunculardan yoksun gerçekleştirilen idman ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam eden idmanda dayanıklılık koşuları yapan sarı-lacivertli futbolcular, pas çalışmalarının ardından yapılan taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Sarı-lacivertli takım, Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın basına açık yapacağı çalışmalarla sürdürecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.