Perotti kendine kulüp arıyor

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve kısa sürede taraftarlarda iz bırakan yıldız futbolcu Diego Perotti, futbola geri dönüyor.

Perotti kendine kulüp arıyor
Perotti kendine kulüp arıyor
GİRİŞ 23.09.2022 12:08 GÜNCELLEME 23.09.2022 12:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Diego Perotti futbola geri dönüyor. Geçen sezonu Salernitana'da tamamlayan Diego Perotti'nin şu anda bonservisi elinde bulunuyor ve kendisine kulüp arıyor.

DIEGO PEROTTI KULÜP ARIYOR

AS Gazetesi, boşta bulunan ve sözleşme imzalanabilecek futbolcuları derledi. Adaylardan biri olarak Diego Perotti gösterildi. Yaşadığı ağır sakatlıklardan dolayı uzun süre sahalardan uzak kalan Perotti, geçtiğimiz yılın devre arasında İtalyan ekibi Salernitana'ya transfer olmuştu. Serie A'da 11 maça çıkan 34 yaşındaki Arjantinli yıldızla sezon sonu devam edilmeme kararı alınmış ve Arjantinli oyuncu boşa çıkmıştı.

6 sezon Sevilla, 5 sezon da Roma'da forma giyen Perotti, 2020-2021 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Süper Lig 'de çıktığı 4 maçta 3 gol atarak lige hızlı bir başlangıç yapan Perotti, daha sonra ağır bir sakatlık geçirerek Fenerbahçe kariyerini başka maç oynayamadan tamamlamıştı.

FENERBAHÇE'YE SİTEM

Diego Perotti yakın zamanda yaptığı açıklamada Fenerbahçe'ye sitem etti. Perotti yaptığı açıklamada, "Son 2 yıl, çeşitli sorunlarla uğraştığım için çok zor geçti. Maalesef birkaç sakatlık ve Fenerbahçe kulübüyle sorunlar yaşadım. Terk edilmiş hissettim ve 33 yaşımda bunu hak etmedim" ifadelerini kullandı.

- Sabah

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende hiçbir yeti yoktu aksine yönetime perotti transferinde ciddi sitrmim vardı İtalya spor basını ve turkiyedeki bir çok spor basınında müzmin sakat diye adı geçen sporcunun transferi tamamen ali koç ve ekibini bu konuda ne kadar boş olduğunun bir göstergesidir
    Cevapla
  • Selman 1 yıl önce Şikayet Et
    Tadı damağımızda kalan bi oyuncuydu kader bizi sevmedi perotti
    Cevapla