Roberto Carlos'tan Fenerbahçe itirafı! "Chelsea olmadığı için geldim"

10 yıllık Real Madrid kariyerinin ardından Fenerbahçe'nin yolunu tutan Roberto Carlos, "Chelsea olmadı, ben de Fenerbahçe'ye geldim." dedi.

Roberto Carlos'tan Fenerbahçe itirafı! "Chelsea olmadığı için geldim"
Roberto Carlos'tan Fenerbahçe itirafı! "Chelsea olmadığı için geldim"
GİRİŞ 20.09.2022 21:19 GÜNCELLEME 20.09.2022 21:19
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kariyerinde İnter, Real Madrid ve Fenerbahçe gibi takımlarda forma giyen efsanevi sol bek Roberto Carlos, sarı-lacivertlilerle alakalı önemli açıklamalarda bulundu. 

İrlanda basınına konuşan yıldız oyuncu Chelse ile imza aşamasındayken transferin sonlanmamasından ötürü Fenerbahçe'ye geldiğini açıkladı.

CHELSEA'YE GİTMESİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYORDU

2007 yılında Real Madrid'den İngiliz devi Chelsea'ye gitmesi kesin gözüyle bakılan Carlos, Ashley Cole'un takımda bulunması sebebiyle transferi iptal edildi. Efsane oyuncu devamında Fenerbahçe'nin yolunu tuttu ve burada önemli başarılara imza attı.

Roberto Carlos, Fenerbahçe'ye transfer sürecini şu sözlerle anlattı:

"CHELSEA OLMADI BEN DE FENERBAHÇE'YE İMZA ATTIM"

"Fenerbahçe ve Chelsea olmak üzere iki teklifim vardı. Chelsea yürümedi ve ben de Fenerbahçe'ye imza attım. Ama Chelsea ile çok yakındı. Kelimenin tam anlamıyla teklifler kabul edildi ve oraya gidip sözleşmeyi imzalamam gerekiyordu."

"ABRAMOVİCH'LE TANIŞMAK İÇİN PARİS'E GİTTİM"

"Fenerbahçe'ye imza atmamdan sadece bir hafta önceydi ve hem Roman Abramovich hem de Peter Kenyon ile tanışmak için Paris'e gitmiştim. Maalesef son anlarda transfer sonuçlanmadan hemen önce yolunda gitmedi."

"AVUKATLA İLGİLİ BİR SORUN VARDI"

"Bu futbolda çok oluyor. Avukatla ilgili bir sorun vardı. Premier Lig'de başarılı olacağımdan yüzde 100 eminim ve bu benim özelliklerime uyuyordu." (A Spor)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 14
  • Mikail akkus agri 1 yıl önce Şikayet Et
    Brezilya 2002 dunya kupasini alirken roberto carlosa turkiye gelirmisin diye sormuslar oda bana bogaz koprusunu verirlerse gelirim demisti dogrudur itirafi
    Cevapla
  • aziz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu da haber mi şimdi ,tabiki daha büyük klüp olmasa bir başka teklife bakacak sığır sen olsan ne yapacaktın tanımadığın yer,gelsinde boyle topcular çekemeyen antenlere gelsin görelim...
    Cevapla
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundan normal ne var. Bak ligimize hep yaşı ilerlemiş veya kronik sakatlar geliyor Türkiye ye. Vergi de yok tereyağlı ballı ekmek.
    Cevapla
  • Kadıköylü 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi tamam öyle diyelim. Sivas a niye gittin laa
    Cevapla
  • burakisko 1 yıl önce Şikayet Et
    kayserispor ile lille arasında kalmıştım
    Cevapla
  • kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor olmayınca sivasa gitmiş..büyük takim olmayinca küçüğüne gidiyor...
    Cevapla
  • Nef'i 1 yıl önce Şikayet Et
    Rezil olacak ne var? Çok normal değil mi? Chelsea herhangi bir Türk kulübünden daha prestijli bir futbol kulübü oynadığı lig de öyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle