Deniz Çoban: Kadıköy'de iki kritik hata yapıldı!

Eski Süper Lig hakemi Deniz Çoban, Hüseyin Göçek'in performansını değerlendirdi ve 2 kritik hata yaptığını ifade etti.

GİRİŞ 19.09.2022 09:42 GÜNCELLEME 19.09.2022 11:05
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Fenerbahçe , Ülker Stadyumu'nda dolu tribünler karşısında Alanyaspor 'u konuk etti. Sarı lacivertliler, karşılaşmaya golle başladı ve 5. dakikada Diego Rossi ile 1-0 öne geçti. 17. dakikada Gustavo Henrique ile durumu 2-0 yapan sarı lacivertliler, 45+3'te Joao Pedro ile penaltı kaçırdı. Dakikalar 45+4'ü gösterdiğinde ise Miguel Crespo sahneye çıktı ve skoru 3-0 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında da Fenerbahçe fırtına gibi esti. 70. dakikada organize gelişen atakta Enner Valencia son sözü söyledi ve topu filelere gönderdi: 4-0. 76. dakikada İrfan Can Kahveci sahne aldı. Milli futbolcu maçın skorunu belirledi: 5-0.

Maç sonrasında hakem yorumcumuz Deniz Çoban, karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek'in performansını değerlendirdi ve iki kritik hata yaptığını ifade etti.



"Gustavo'nun Efecan’a müdahaesi penaltı"

"38. dakikada ceza sahası içinde top Crespo’nun eline çarptı. Bence pozisyonda penaltı yoktu. Kısa mesafeden gelen top, Crespo elini kaçıracak kadar fırsatı olmadığı için eliyle buluştu. Elleri ve kolları doğal pozisyondaydı. Fakat bu pozisyonun hemen arkasında Gustavo, Efecan’ı iterek düşürüyor. Burada penaltı kararı verilse daha doğru olurdu."

"45+1’de Pedro’nun yerde kaldığı pozisyonda Fenerbahçe lehine verilen penaltı doğruydu. 51’de Valencia’nın penaltı beklediği pozisyonda çok küçük bir temas olsa da penaltıyı gerektirecek kadar değildi. Aldatma kararı çıksa daha doğru olurdu."

"Faulu vermedi, devamında gol oldu"

70’de Fenerbahçe’nin 4. golü öncesi Crespo’nun Targhalline’ye faulü vardı, hakem faulü atlayınca devamı gol oldu.

(Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 68
  • eleştirmen 1 yıl önce Şikayet Et
    4. golden önce faul var gol verilmemeliydi diyor.faul var fakar hakem avantaj oynatıyor topla iki defa alanyalı oyuncular oynuyor top sonra gol oluyor.faulden sonra alanyalı oyuncular topla oynamadan fener gol olsa ozaman verilmez.bu adam ülkede yıllarca hakemlik yaptı şimdide yorum yapıyor türk hakemliğinin halii ortada.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Boyle saibelı hakem ler yorum ypmasın turk futbolunu boyle hakemler oldurdu
    Cevapla
  • Tekin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar geçen sene nerdeydiler yahu.Sahada Fenerbahçe kurşuna dizilirken, ipe çekilirken, 3 Temmuzu yaşarken, Aziz Başkan sebepsiz yere hapis yatarken nerdeydiniz siz .Edeeppp Deniz Çoban edepppp yahuuu.
    Cevapla
  • aps 1 yıl önce Şikayet Et
    çoban'ı hiç sormayın onun yarası derin . laleyi bilmem ama yıldırım'ı iyi tanırız.
    Cevapla
  • Ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ne penaltısı??Komik olmayın sadece Trabzonspor ve Galatasaray lehine öyle penaltı çalarlar.Her temas faul değildir her ele çarpan top penaltı değildir.Bizim hakemler maalesef futboldan anlamıyorlar ve bazıları da tetikçilik yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle