Fenerbahçe'de Crespo büyülüyor!

Fenerbahçe'nin başarılı teknik direktörü Jorge Jesus tarafından dün akşamki Alanyaspor karşılaşmasında ilk 11’de görevlendirilen Miguel Crespo, takımının orta alanında üzerine düşen görevi layıkıyla yaptı.

Fenerbahçe'de Crespo büyülüyor!
Fenerbahçe'de Crespo büyülüyor!
GİRİŞ 19.09.2022 09:24 GÜNCELLEME 19.09.2022 14:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Portekizli futbolcu, takımının orta saha hattındaki görevini eksiksiz yerine getirdi. Sahada kaldığı 82 dakikada takımına büyük güç katan Crespo, ilk yarının sonunda attığı şık golle taraftarını mest etti, oyundan binlerce seyircinin alkışları eşliğinde çıktı.

Sarı-Lacivertliler’in başarılı teknik direktörü Jorge Jesus tarafından dün akşamki Alanyaspor karşılaşmasında ilk 11’de görevlendirilen Miguel Crespo, takımının orta alanında üzerine düşen görevi layıkıyla yaptı. Karşılaşmada başlama düdüğünün çalmasının ardından oyunun merkezindeki etkisini gösteren Crespo, takımının pas organizasyonunun hızlı bir şekilde ilerlemesinde etkin rol oynadı. Sık sık ileri bölgeye çıkıp hücum hattındaki takım arkadaşlarına da destek veren Crespo, mücadelenin ilk yarısının uzatma dakikalarında şık bir gole imza attı.

9 maç sonunda...

Crespo, bu sezonki ilk golünü dün akşam Alanyaspor karşısında kaydetmiş oldu. Başarılı futbolcu, 81. dakikada yerini Mert Hakan Yandaş’a bırakırken Ülker Stadı tribünlerinde bulunan binlerce taraftarın alkışını aldı. Crespo, dün akşamki performansıyla Sarı-Lacivertli formayla bu sezon 9 maçta bir gol ve 1 asiste ulaştı. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Realist 1 yıl önce Şikayet Et
    Nesi büyülüyor ilk defa gol attı
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Attığı gole değil Futboluna bak!... Sahanın her yerinde.. İnsanın takip etmekten gözü yoruluyor!.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon'a alalim
    Cevapla
  • pıfır 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence de 90+ 28'de gol atar.
    Cevapla