Dinamo Kiev'den Serdar Dursun hamlesi!

Dinamo Kiev'in, Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un gelecek planları arasında yer almayan Serdar Dursun'u istediği ve bu doğrultuda düğmeye bastığı iddia edildi.

Dinamo Kiev'den Serdar Dursun hamlesi!
Dinamo Kiev'den Serdar Dursun hamlesi!
GİRİŞ 17.09.2022 10:04 GÜNCELLEME 17.09.2022 23:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sezon başında UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'nde, Fenerbahç 'yi kupanın dışına iten ardından UEFA Avrupa Ligi'nde sarı-lacivertlilerin grubuna düşen ve temsilcimize 2-1 kaybeden Dinamo Kiev, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Serdar Dursun'u radarına aldı.

Sport Analytic'in haberine göre, mavi-beyazlılar, 30 yaşındaki forveti renklerine bağlamak için girişimlere başladı, yönetimle teması kurdu.

Fenerbahçe cephesi transfer kararını tecrübeli oyuncuya bıraksa da Serdar Dursun'un Ukrayna'ya transfer olmaya sıcak bakmadığı kaydedildi.

SAVAŞ NEDENİYLE SOĞUK

Haberde, Kiev ekibinin bu transfer için ısrarcı olsa da milli oyuncunun düşüncesi nedeniyle Kiev ekibine katılmasının düşük bir ihtimal olduğuna yer verildi.

Serdar'ın, Ukrayna'daki savaş nedeniyle bu transfere soğuk baktığı öngörülüyor.

GOL KRALI OLARAK GELMİŞTİ

Golcü oyuncu, Bundesliga 2'de Darmstadt formasıyla gol krallığı yaşamasının ardından geçen sezon Fenerbahçe'ye imza atmıştı.

Rotasyon oyuncusu olmasına rağmen 15 kez rakip fileleri sarsan Serdar Dursun etkileyici bir performans sergilemişti.

Tecrübeli forvet oyun içindeki katkısından çok skor katkısıyla öne çıkarken, A Milli Takım'a kadar yükselmişti.

Yeni sezondan da çok umutlu olan Serdar, Jorge Jesus'un takımın başına gelişiyle hayal kırıklığına uğradı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • SEDAT KALFA 1 yıl önce Şikayet Et
    hul city e gitsin gol kralı olur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Serdar değişik bir yuncu golcü desen golcü sanrafır mu değil tekniği eh işte ama fursatcı . Bence vasatın biraz üstünde o kadar
    Cevapla