Fenerbahçe gözünü Kaan Ayhan'a dikti!

Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde Sassuolo forması giyen milli futbolcu Kaan Ayhan için teklifte bulunacağı iddia edildi.

Fenerbahçe gözünü Kaan Ayhan'a dikti!
Fenerbahçe gözünü Kaan Ayhan'a dikti!
GİRİŞ 16.09.2022 10:38 GÜNCELLEME 16.09.2022 10:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sezon başında Jorge Jesus'u teknik direktörlük görevine getiren ve kadrosuna önemli takviyeler yapan Fenerbahçe, Süper Lig'e ve Avrupa'ya iyi bir başlangıç yaptı. Sarı-lacivertlilerde teknik patron Jesus, takımı 3-4-3 ve 4-1-3-2 sisteminde oynatıyor.

Bu bağlamda savunmaya takviye yapmak isteyen sarı-lacivertliler transferin son gününde Tayyip Talha Sanuç için devreye girse de ezeli rakibi Beşiktaş transferi bitirmişti.

Savunmaya yerli bir takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan'ı gündemine aldı.

Fanatik'in haberine göre; sarı-lacivertlilerin, İtalyan ekibinde bu sezon 5 maçta görev alan 1 gol kaydeden 27 yaşındaki oyuncuyu ocak transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ İSTEMİŞTİ

Kaan Ayhan ile Beşiktaş ve Galatasaray ilgilenmiş ancak transfer sonuçlanmamıştı. Milli futbolcunun Sassuolo ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Özellikle Galatasaray'ın transferini bitirmeye yaklaştığı Kaan Ayhan için kulübü Sassuolo, 6.5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli istemişti.

Milli oyuncunun bonservisi için yüksek paralar harcamayı reddeden Beşiktaş ve Galatasaray, bu transferden vazgeçti.

Ancak Kaan Ayhan'ın devre arasında yeniden iki takımın gündemine gireceği belirtiliyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    ne kaanmıs baska oyuncu yok mu
    Cevapla
  • evladı Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray almak istedi pesine düşmese olmazdı .
    Cevapla