Fenerbahçe'den Altay Bayındır'a 5 yıllık sözleşme

Fenerbahçe yönetimi, milli futbolcu Altay Bayındır’ın sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

Fenerbahçe'den Altay Bayındır'a 5 yıllık sözleşme
Fenerbahçe'den Altay Bayındır'a 5 yıllık sözleşme
GİRİŞ 16.09.2022 10:11 GÜNCELLEME 16.09.2022 10:11
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcularla kısa sürede masaya oturmaya başlayacak. Listenin 1 numarası ise kaptan Altay Bayındır... 2019’da Ankaragücü’nden henüz 21 yaşındayken transfer edilen dönemin genç file bekçisi, önce Fenerbahçe’de kaleyi devraldı. Ardından hem performansı hem de takım içindeki duruşuyla kaptanlığa kadar yükselen Altay, Milli formayı giymenin gururunu da yaşadı. Yönetim, 24 yaşındaki file bekçisiyle 5 yıllık yeni sözleşmeye imza atmak istiyor. Hem yıldız kaleci hem de menajeriyle yapılan görüşmelerde büyük yol katedildi. Altay’ın senelik 500 bin Euro olan maaşının 1 milyon Euro’ya yükseltilmesi bekleniyor.

Ajax pusuda

Altay Bayındır, Fenerbahçe’de başarı basamaklarını hızla tırmanırken, Avrupa’dan birçok takımın da dikkatini çekti. Geçen sezon İtalyan devi İnter, Milli file bekçisi ile ilgilenmişti. Altay uzun süredir takip eden takım ise Ajax. Hollanda ekibi, 1 yıldan fazla süredir Milli kalecinin peşinde. Onana ayrıldıktan sonra transfer yapmayan ve kaleyi 38 yaşındaki Pasveer’e bırakan Kırmızı-Beyazlılar, Fenerbahçe’nin kaptanını bonservissiz bir şekilde kadrosuna katmak için pusuda bekliyor. Yönetim bu nedenle ocak ayına kalmadan imzayı attırmak istiyor. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Trabzonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    max 3 milyon euro, fazla para verenin aklindan zoru vardir
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Yollayin gitsin, Adam gibi kaleci Transfer edin artik.
    Cevapla
  • Nino 1 yıl önce Şikayet Et
    Altay da Uğurcan da yetenekli ama ikisi de cok hata yapıyorlar şu aralar.
    Cevapla
  • SözünÖzü 1 yıl önce Şikayet Et
    Bedava verseler almaz ajax altayı
    Cevapla
  • Mehmet Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın, son sene mi akıllarına gelmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle