Fenerbahçe açıkladı! Bruma, Lemos ve Novak...

Fenerbahçe yaptığı açıklamayla; Armindo Bruma, Mauricio Lemos ve Filip Novak'ın TFF'nin tescil listesine dahil edilmediğini duyurdu.

Fenerbahçe açıkladı! Bruma, Lemos ve Novak...
Fenerbahçe açıkladı! Bruma, Lemos ve Novak...
GİRİŞ 10.09.2022 20:58 GÜNCELLEME 10.09.2022 22:26
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü; Bruma, Mauricio Lemos ve Filip Novak'ın TFF'nin tescil listesine dahil edilmediğini ve bu oyuncuların sezonun ilk yarısı boyunca görev alamayacağını açıkladı.

Sarı-Lacivertli Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A takımı oyuncularımızdan Armindo Bruma, Mauricio Lemos ve Filip Novak TFF’nin tescil listesine dahil edilmemiştirler.

Bu karar doğrultusunda adı geçen oyuncularımız, sezonun ilk yarısı boyunca Süper Lig maçlarında görev alamayacaklardır.

Öncelikle belirtmek isteriz ki, bu bir teknik karardır ve bu teknik kararın alınmasında oyuncularımızın bireysel davranışlarına ilişkin hiçbir olumsuzluk bulunmamaktadır.

Oyuncularımızdan Armindo Bruma’da ayrıca Hamstring yırtığı tespit edilmiş olup, 3 haftalık bir tedavi süreci öngörülmektedir.

Dünya Kupası organizasyonu sebebiyle olağandışı bir futbol takvimi yaşayacağımız sezonun ilk yarısı için 14 Kasım’a kadar sürecek olan bu durum sebebiyle 3 oyuncumuza profesyonelce davranışları ve anlayışları adına teşekkür ediyoruz." 
ifadelerine yer verildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 45
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sırf rakip takımda oynadı diye inatla gider brumayi alırsan hocan da kadrosuna yazmaz yattığı yerde parasını alır hiç kimse demesin teknik taktik yok hoca istedi aldık diye jesus ligin ikinci yarısını zor görür
    Cevapla
  • Guniz gelisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Listeye alinmicak oyuncuyu niye aldınız Ali efendi .
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Aliiii koçç, çamaşır makinesi satar gibi futbolcu satıyorsun, senden bu beklenir zaten. Kulübün borcu ne kadar açıklarmısın..
    Cevapla
  • Cngz56 1 yıl önce Şikayet Et
    Bruma neysede ama novakmsizi geçen sene laç maçta sırtladı futbulcu harcamada üstüne yok fenee
    Cevapla
  • Z kuşağı. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede bir sürü aç var açın işyerleri de ülkemin insanları yararlansın, paraları elin döküntülerine kaptırıyorsunuz,zaten Avrupa'da sıfır çekiyorsunuz yazık değilmi.
    Cevapla
  • Dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka laf ola beri gele
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle