Fenerbahçeli taraftarın Putin ısrarı!

UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Dinamo Kiev ile karşılaşacak Fenerbahçe'de bir taraftar karşılaşma öncesi stat çevresinde Vladimir Putin maskesiyle görüntülendi.

Fenerbahçeli taraftarın Putin ısrarı!
Fenerbahçeli taraftarın Putin ısrarı!
GİRİŞ 08.09.2022 20:35 GÜNCELLEME 08.09.2022 20:36
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe daha önce Ukrayna ekibi ile Şampiyonlar Ligi elemesinde karşılaşmış ve tribünün bir kısmından yapılan "Putin" tezahüratı sonrası Fenerbahçe'ye UEFA'dan ceza gelmişti.

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Dev mücadele öncesinde stat çevresinde bir taraftarın kameralara yansıyan görüntüsü dikkat çekti.

STATTA PUTİN TEZAHÜRATI YAPILMIŞTI

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda oynanan Dinamo Kiev maçında Fenerbahçe taraftarının küçük bir bölümü, Vladimir Putin tezahüratı yapmıştı. UEFA bu olay hakkında soruşturma başlatırken, sarı-lacivertlilere ertelemeli ceza vermişti.

TARAFTARIN MASKESİ DİKKAT ÇEKTİ

Avrupa Ligi'nde de aynı gruba düşen Fenerbahçe ve Dinamo Kiev'in karşı karşıya geleceği maç öncesi ilginç bir fotoğraf sosyal medyada dikkat çekti. Putin maskesi takan bir taraftar stat çevresinde görüldü.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaw neyi zorluyosunuz... O maskeyi taktın başın göğemi erdi... Şuan ceza almadan maksimum puanlar toplamalıyız ülke olarak..
    Cevapla
  • Mihenk 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin rumları sevdiğiniz gibi
    Cevapla
  • xxx 1 yıl önce Şikayet Et
    putine sempati bile yasak, medeniyetinizin gözünü seveyim
    Cevapla
  • yavuzz 1 yıl önce Şikayet Et
    ben fb liyim ama tasvip etmiyorum ne yoneticileri ne de bu sekildeki taraftarlari ama bu haberi yaparak benim güzel FBmi kirliyorsun.
    Cevapla
  • FB07 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim bayrağımızı yakanlar ceza aldı mı ? Takarsa takar şeref yoksunu Avrupa Putin’den nefret ediyor diye tüm dünya ondan nefret etmek zorunda mı ? Özellikle eşcinsel sapıklara karşı yaptıkları, aldığı kararlar, Rus polisine atın dayağı diye talimat vermesi benim içimin yağlarını eritiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle