Fenerbahçe'de savunma için 3 aday!

Fenerbahçe, transferin son döneminde savunmaya bir takviye daha yapabilir. Fenerbahçe'de oyuncu izleme ekibi ve Jesus’un talebiyle oluşturulan liste için piyasa araştırması yapıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de savunma için 3 aday!
Fenerbahçe'de savunma için 3 aday!
GİRİŞ 01.09.2022 10:09 GÜNCELLEME 02.09.2022 00:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Savunamya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, 4 koldan harekte geçti.

İşte stoper transferi için adaylar:

Marsilya vermeye hazır: Caleta-Car

Fransız ekibi, sözleşmesinde son seneye giren Hırvat stoperle yolları ayırmak istiyor. Avrupa’nın büyük liglerinde transfer dönemi bugün sona erecek. Bu nedenle Marsilya, 6 milyon Euro’luk talebini çok daha aşağılara çekmek zorunda kalabilir. Aksi takdirde oyuncuyu bedelsiz olarak kaybedecekler. Fenerbahçe ’nin Caleta-Car’ın durumunu yakından takip ettiği kaydedildi. 25 yaşındaki stoperin, Luan Peres’le Marsilya’da birlikte oynamış olması, yüksek piyasa değeri (Transfermarkt’a göre 16 milyon Euro) ve Hırvatistan Milli Takımı’nda oynaması, Fenerbahçe için ön plana çıkmasını sağladı. Sarı-Lacivertliler için Caleta-Car, tam anlamıyla fırsat transferi olabilir.

Nino için yeni girişim

Fenerbahçe, Kim Min-jae’yi sattıktan sonra Brezilyalı stoper için girişimlerde bulunmuş, sonuç alamamıştı. Yeniden stoper arayışına başlanmasıyla birlikte Fluminense’nin yıldızı bir kez daha gündeme geldi. Yönetim, Nino’yu kadroya katmak için Brezilya ekibinin kapısını yeniden çalmayı planlıyor. Sarı-Lacivertliler’in ilk planı, zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunmak. Bunun reddedilmesi halinde 5 milyon Euro’luk yeni bir teklif yapılması muhtemel. Sarı-Lacivertliler, Fluminense’nin tavrına göre bu rakamı biraz daha artıracak ya da masadan kalkarak listedeki diğer futbolculara yoğunlaşacak.

Mumin yine gündemde!

Sarı-Lacivertliler’de bu yaz daha önce de gündeme gelen bir diğer isim de Abdul Mumin’di. Vitoria Guimaraes, savunmaya 3 takviye yaptı. 4’lü defans oynayan Portekiz ekibinde stoper sayısı 6’ya yükseldi. Siyah-Beyazlılar’ın Mumin için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldığı kaydedildi. Fenerbahçe, 24 yaşındaki savunmacıyı 2 milyon Euro’ya kadroya katmayı planlıyor. Guimaraes’in talebinin ise 3.5 milyon Euro olduğu belirtildi. Mumin, Jorge Jesus’un önerisiyle Fenerbahçe’nin listeye aldığı bir isim. Bu nedenle yönetim, pazarlıklarda rakamı yükseltebilir. Başarılı savunmacının da Sarı-Lacivertliler’e gelme konusunda istekli olduğu öğrenildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahahaha bu Fener dünya karması da dizse bir numarası olamaz. Yahu bunca paraya Chelse kurulurdu, bu nasıl bir sorumsuzluktur. Eğer becerisi olan biri olsa mevcut kadrodan 3 tane 11 kurar ve en sonuncu 11 bile ligde ilk beşe oynar. İnanın sinirimden gülüyorum.
    Cevapla
  • HARAMİDERE li 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus portekiz ve brezilya çöplerini alır oynatmaz fb nın gözden çıkardığı futbolcuları oynatır.
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bize kim in verdiği verimin hiç birini veremez
    Cevapla
  • 1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç istifa
    Cevapla
  • ümit*korku 1 yıl önce Şikayet Et
    dede, fb yi pazar yerine çevirdin, almak istediğin akraba-tanıdık başka varsa şimdiden söyle, malum koç ta tüccar zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle