Fenerbahçe'de Serdar Aziz sevinci!

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Serdar Aziz bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Böylece Fenerbahçe'de sakat oyuncu kalmadı.

Fenerbahçe'de Serdar Aziz sevinci!
Fenerbahçe'de Serdar Aziz sevinci!
GİRİŞ 31.08.2022 20:26 GÜNCELLEME 31.08.2022 20:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda Jorge Jesus yönetiminde Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen ve UEFA Avrupa Ligi'nde de ilk etapta gruptan çıkmayı isteyen Fenerbahçe 'ye müjdeli haber... Sarı-Lacivertliler'de sakatlığını tamamen atlatan Serdar Aziz'in bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştığı öğrenildi. 

Kayserispor hazırlıklarına devam eden Kanarya'da, Serdar Aziz'in de takıma dönmesiyle sakat futbolcu kalmaması moralleri yerine getirdi.

Fenerbahçe cumartesi günü Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor'u konuk edecek. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz buna seviniyorsak vah halimizi ozaman .hakkaten søyleyecek bisey bulamiyorum.haftayada bu kirmizi kart gørur.
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz Koskoca bir sezon oynamayan Serdar Aziz'in iyileştiğine seviniyoruz!.. Çünkü Fenerbahcenin Doktorları tam bir felaket..1-2 Hafta sonra oynayacak Futbolcuyu en erken 1 Ay sonraya oynatabiliyorlar!. :)
    Cevapla