Konyaspor, Fenerbahçe'yi tek golle yıktı

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Konyaspor, Fenerbahçe'yi tek golle yıktı
Konyaspor, Fenerbahçe'yi tek golle yıktı
GİRİŞ 29.08.2022 21:13 GÜNCELLEME 29.08.2022 21:31
Bu Habere 187 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Konyaspor'un stat zeminindeki problem sebebiyle Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Konyaspor 1-0 kazandı.

Konyaspor'a galibiyeti getiren golü 66. dakikada Muhammet Demir kaydetti. 

Bu sonucun ardından Konyaspor puanını 8'e yükseltirken Fenerbahçe, 7 puanda kaldı. 

Gelecek hafta Fenerbahçe sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Konyaspor ise deplasmanda Giresunspor'la karşılaşacak.

İki takım da 10 kişi kaldı

Valencia mücadelenin 22. dakikasında Adil'e müdahalesi sonrası direkt kırmızı kart görerek Fenerbahçe'yi 10 kişi bıraktı. 

Karşılaşmanın 22. dakikasında sarı kart gören Adil Demirbağ, 54. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Adil'in oyundan atılmasının ardından Konyaspor müsabakayı 10 kişi tamamladı.



Arabam.com Konyaspor: 1 - Fenerbahçe: 0

Stat: Eskişehir Yeni

Hakemler: Arda Kardeşler, Cevdet Kömürcüoğlu, Serkan Ok

Arabam.com Konyaspor: Sehic, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Calvo, Guilherme, Muric (Dk. 63 Endri Çekiçi), Soner Dikmen, Hadziahmetovic, Bytyqi (Dk. 90+1 Cebrail Karayel), Rahmanovic (Dk. 58 Uğurcan Yazğılı), Muhammet Demir (Dk. 90+1 Ikpeazu)

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Lemos (Dk. 31 Serdar Dursun), Szalai, Peres, Ferdi Kadıoğlu, Zajc (Dk. 71 Mert Hakan Yandaş), Arao, Lincoln (Dk. 46 Osayi-Samuel), Emre Mor (Dk. 46 İrfan Can Kahveci), Rossi (Dk. 71 Joao Pedro), Valencia

Gol: Dk. 65 Muhammet Demir (Arabam.com Konyaspor)

Kırmızı kartlar: Dk. 22 Valencia (Fenerbahçe), Dk. 54 Adil Demirbağ (Arabam.com Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 88 Calvo, Dk. 90+4 Soner Dikmen (Arabam.com Konyaspor)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 187
  • ferhat3436 1 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu takımlarının tek vizyonları üç büyükleri yenmek. Hadi buyrun avrupa maçlarında akıttığınız terlere bakalım kocaman sıfır...
    Cevapla
  • dostt birr 1 yıl önce Şikayet Et
    aslında futbolla aram iyi değil ama konyaspor avrupa liglerine bilerek havlu attı. hemde küçük bir takima yenilerek.superlige dondu..bence avrupa liglerine ulaşan ekipleri devlet destek olsa derm ve kadroları güçlünmesi ssglansa hem ıçeride hem dışarda mücadele etseler.futbol maçları renklenir.tv spor kanallari filan dışardaki ekiplerimize maddi manevi destek verse ben konyaspor gibi bir çok takimin bilerek havlu atıp ic saha maçlarina dondugune şahit olup üzülüyorum. .fenerbahceyi yenen takım avrupada çok işler yapardı .futbolda eski tat ve renk yok.neden bilmiyorum.
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    "Anadolu takımları", "Bize haksızlık yapıldı senelerdir" mantığı ile hareket edip lehine yapılan hakem hatalarını hata diye görmedikçe, bunu bir maçlığına olsun kabul etmedikçe, bu iş düzelmez. KIRMIZI KART yanlış ise Konya'nın galibiyetine halel gelmesin diye ses çıkarılmaması mı gerekiyor? Ali Koç FB başkanı olduğu için "Vur FB'ye vurabildiğin kadar" dememiz mi lazım?
    Cevapla
  • Cüneyt 1 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı kart net kırmızı rakibine ne olursa olsun vurmayacaksin rakip seni tahrik etsede sana vursada sen vurmayacaksin o kadar kurallar böyle sen haklısın, değilsin bakmaz sokak kavgası değil bu
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor böyle futbol oynayacaktı da Avrupa'da ikinci lig takımına niye oynamadı.
    Cevapla
  • Anonim 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakem 20 dakikada Vaduz'lu bir oyuncuyu atsaydı, Konya maçı 4-1 alırdı kesin.
    Cevapla
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayacaksanız oynamayalım. Konyasporu Yunan takımı gibi görüp sürekli olarak varsa yoksa Fenerbahçe yorumu yapan medyaya yazıklar olsun. Bir FB forması giymediğiniz kaldı. Sizin tarafsızlığınız, objektifliğiniz anca bu kadar işte... Ne istiyorsunuz kusura bakmayın yendik özür dileriz mi diyelim. Anadolu takımları çekilsin o zaman sizde formalarınızı giyin kendi aranızda oynayın o zaman. Sizin zihniyetiniz yüzünden Türkiye Avrupada hiçbir kulvarda yok. Alın başınıza çalın takımlarınızı... Yazıklar olsun...
    Cevapla
  • E.P.M. 1 yıl önce Şikayet Et
    Cann mantığına hayran kaldım sen bu mantıkla devam et, anlatılmak isteneni bile anlamamışsın ki zaten bu mantıktaki birine bişey anlatamazsın aklıselim düşünenler benim ne demek istediğimi anlamıştır. Senin mantığa göre bizim hiç bir takımımız vaduzu bile yenemez.
    Cevapla
  • Cann 1 yıl önce Şikayet Et
    Konya vaduza elendi feneri yendi diye niye algı yapıyorsunuz demekki fener valduzdan da kötü oynamış çünkü Konya'nın gücü bu daha fazlasını veremez biraz mantık
    Cevapla
  • E.P.M. 1 yıl önce Şikayet Et
    Harbi harbi burada FB yi yenip gidip vaduza elenecekse doğru söylüyorsun çekilsinler ligden, kime ne fayda sağlıyor.
    Cevapla
  • E.P.M. 1 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor yendi tebrik ederim, ancak yorumuna yorumsuz kalmak mümkün değil. Avrupaya gidiş yolunda amatör lig takımı vaduza elenen Konyaspor değil miydi, Türkiye hangi takımlar yüzünden Avrupa'da yok, aha böyle gidebilme hakkını kazanan takımlarımız gidip vaduza elenirse elbette Avrupa'da olamayız, FB yi yenebilmek için mi vaduza elenildi. Seneye tekrar gidip bir dahaki vaduz gibi takımlara elenecek bunun hesabını hiç soran yok bu arada ben de Konyalı Konyaspor taraftarıyım. İlhan palut hepimizi uyutuyor kapıkuleden ötede yokuz neden?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle