Tehlike çanları Bruma için çalıyor!

Fenerbahçe'de sözleşmesi feshedilen oyuncular sonrası yabancı sayısı 18'e düştü. Santrfor transferinin ardından 5 yabancının daha takımdan ayrılması gerekecek.

Tehlike çanları Bruma için çalıyor!
Tehlike çanları Bruma için çalıyor!
GİRİŞ 27.08.2022 15:07 GÜNCELLEME 27.08.2022 15:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Samatta, Tisserand, Max Meyer derken Fenerbahçe, dün sabah saatlerinde Steven Caulker'ın sözleşmesinin feshedildiğini resmen duyurdu. Oyuncunun Alanyaspor ile temas kurduğu, eski takımına dönme olasılığının hayli yüksek olduğu öğrenildi. Bu ayrılık ile Sarı-Lacivertli takımda yabancı sayısı 18'e düştü. Fenerbahçe transfer döneminin sonuna kadar bir santrfor daha almayı planlıyor. Böylece yabancı sayısı yine 19 olacak. O nedenle 5 yabancı daha göndermek zorunda.

STOPERE TÜRK OYUNCU DÜŞÜNÜLÜYOR

Fenerbahçe'de Berisha, Pelkas ve Novak'ın gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Attila Szalai'ye Zenit ile West Ham'dan gelen ve bonuslarla 17 milyon Euro'yu bulan tekliflerin değerlendirilmesi halinde dahi bir kişi eksik kalıyor. Bunun için sezon başında PSV Eindhoven'dan kiralanmasına rağmen ön plandaki futbolcu Bruma... Szalai'nin ayrılması durumunda kadroya bir Türk stoper katmak isteyen sarı-lacivertlilerin listesindeki ilk isim Kaan Ayhan. 

Kaynak: Sabah

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Brumayı kim aldı ise parayı o ödesin böyle saçma transfer olmaz
    Cevapla
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Bruma denen adamı kim aldıysa u beceriksizliğine doymasın arkadaş.
    Cevapla
  • fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    buruma fenere yakismiyor gönderilsin
    Cevapla