Mert Hakan Yandaş: İsimler değil kulüp ön planda olacak!

Fenerbahçe'nin Austria Wien'i 4-1 yendiği maçta bir gol atan Mert Hakan Yandaş, bu sezonun camiaları için çok önemli olduğunu söylerken; attığı golle ilgili olarak, "Kimin golü daha güzelmiş yarışma olsun istedik" dedi.

Mert Hakan Yandaş: İsimler değil kulüp ön planda olacak!
Mert Hakan Yandaş: İsimler değil kulüp ön planda olacak!
GİRİŞ 26.08.2022 00:43 GÜNCELLEME 26.08.2022 02:08

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ikinci maçında Austria Wien’i 4-1 mağlup eden Fenerbahçe ’de Mert Hakan Yandaş maçın ardından açıklamalarda bulundu.  

Kendisinin ve takım arkadaşı İrfan Can Kahveci'nin sakatlıklarının ardından golle yeşil sahalara dönmeleri hakkında Mert Hakan Yandaş, "Uzun süreli bir sakatlık yaşadım, İrfan Can Kahveci de talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Futbolun içinde bunlar var. Tabi biz de yaşamak istemeyiz. Bazen böyle aksilikler oluyor. İnşallah bundan sonra böyle sıkıntılar yaşamayız. Bu süreçte formadan uzak kalmak bizi üzdü, yıprattı. çünkü çok coşkulu bir takım ve taraftar var. İrfan'ın golü mü benim golüm mü daha güzel diye yarışma istedik. Kalecimiz İrfancan Eğribayat oyuna girerken 'Aynısını senden bekliyorum' dedi. Onun da golde payı var." dedi.

"İsimler değil, kulübü düşünerek hareket ettiğimiz bir sezon..."

Bu sezonki hedefleri hakkında ise Mert Hakan Yandaş, "Daha yeni başladık. İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz, çok coşkulu oynuyoruz. Bu yolda tökezlediğimiz dönemler olacak, umarım çok az olur. Ama önemli olan aynı bugün gibi birlikte kalmak. İnşallah bu sene hedeflerimize ulaşırız. İsimler değil, kulübü düşünerek hareket ettiğimiz bir sezon olması gerektiğini herkese aşılıyoruz." sözlerini dile getirdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.