Fenerbahçe'den İçişleri Bakanlığı'na dava!

Fenerbahçe, 3 Temmuz dönemindeki zararlar nedeniyle İçişleri Bakanlığı'na dava açıldığını açıkladı.

Fenerbahçe'den İçişleri Bakanlığı'na dava!
Fenerbahçe'den İçişleri Bakanlığı'na dava!
GİRİŞ 19.08.2022 18:09 GÜNCELLEME 19.08.2022 18:27
Bu Habere 377 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, 3 Temmuz dönemindeki zararlar nedeniyle İçişleri Bakanlığı'na dava açıldığını duyurdu. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, 3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan ve devam eden kumpas soruşturması sırasında, savcılık ve emniyet mensuplarının ‘ağır hizmet kusuru’ niteliğindeki idari işlem ve eylemleri dolayısıyla uğramış olduğu zararlar sebebiyle, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı’na karşı 19 Ağustos 2022 tarihinde, İstanbul 6. İdare Mahkemesi’nin 2022/1797 esas dosyası ile maddi ve manevi tazminat ile Fenerbahçe’ye itibarının iadesi talepli tam yargı davası açmıştır. Tüm kamuoyuna bildiririz."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 377
  • İZMİR 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali KOÇ. Kendine güveniyorsa dava mava açmaz ya feneri parti yapar seçime girer TEK başına fener partisi yetişmiyorsa 6+1 masaya yanaşır 6+ 1 + fener pa alın size para miktar size kalmış borçtan kurtumuş çok koç bir fener bu arada para aklamak için bir takım kur koçum benim renkleri açik sarı acık laciveeeeeerd kuşun yerine KOÇÇÇÇÇ
    Cevapla
  • bordo bereli 61 1 yıl önce Şikayet Et
    hırsız arsız olunca ev sahibi suçlu çıkarmış.
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn Başkan Yıllardır soruyoruz, UEFA Yada Dava AÇACAKMISINIZ...
    Cevapla
  • Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    ulan haysiyetsizler, dünya kadar borcunuz var, devlet bu borçlarınıza çözüm buluyor, anacak siz hala devleti mahkemeye vermeye çalışıyorsunuz. karaktersizler.
    Cevapla
  • KarTaL 1 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında polis arabası yakan, ırkçılık yapan, UEFA ve CAS tarafından şike konusunda tescillenen Fenerbahçe; 3 Temmuz süreci ile ilgili İçişleri Bakanlığı’na dava açmış.. Sıkıyorsa UEFA’ya dava açsınlar. YERSE!..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle