Altay Bayındır tribünden atılan davul tokmağı ile yerde kaldı

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır Austria Wien deplasmanından tribünden atılan bir davul tokmağı ile sakatlık yaşadı.

Altay Bayındır tribünden atılan davul tokmağı ile yerde kaldı
Altay Bayındır tribünden atılan davul tokmağı ile yerde kaldı
GİRİŞ 18.08.2022 23:27 GÜNCELLEME 19.08.2022 11:08
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçında Austria Wien ile Fenerbahçe karşı karşıya geldiği maçta çirkin olaylar yaşandı. Fenerbahçe’nin 1-0’lık üstünlüğü ile devam eden maçın 43. dakikasında Austria Wien taraftarı sahaya yabancı madde yağdırmaya başladı.

GÖĞSÜNE İSABET ETTİ

Bu sırada Austria Wien tribünlerinden atılan davul tokmağı, Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır’a isabet etti. Altay Bayındır’ın göğsüne isabet eden davul tokmağı ile yere yığılmasından sonra maç durdu. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası mücadele 45. dakikadan itibaren tekrar başladı.

Tribünlerin tansiyonunu yatıştırmaya çalışan Austria Wien oyuncuları taraftarlara sakin olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • alfa 1 yıl önce Şikayet Et
    muhtemelen otadaki pkk destekçileri. gerçi o ülkeyle zaten bu yüzden yıldızımız hiç barışmadı... bir bjk şi olarak lanetliyorum
    Cevapla
  • Ts61 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse Milletime herhangi birşey atamaz kardeşim biraz milli olun bu fb ile alakalı değil Türk olduğu için kardeşim olduğu için
    Cevapla
  • Amasyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal kardeşim Avrupa da Tek Yürek
    Cevapla
  • Yiğit 1 yıl önce Şikayet Et
    Davul tokmağı bravo insanlık ölmüş birine davul tokmağı bir çocuğa daha 18 yaşında değil o çocuğa da şişe Tebrikler İnsanlar insan demekten çekiniyorum bunu okuyan insanlar sizi eşit tutmuyorum yanlış anlamayın
    Cevapla
  • Amasyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Zarar vermediği doğru Amaa, aynısını bizim tarakımlarımızdan birisinin seyircisi yapsa UEFA en ağır cezayı verirdi
    Cevapla
  • Amasyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Uefa nın çifte standartını bu olayda da göreceğiz. Bizim takımlarımızdan birinin seyircisi olsa en üst sınırdan ceza verirlerdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle