Hull City ile Fenerbahçe arasında anlaşma sağlandı!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City, Dimitrios Pelkas'ın kiralanması için Fenerbahçe'yle prensip anlaşmasına vardı.

GİRİŞ 14.08.2022 16:29 GÜNCELLEME 15.08.2022 09:44
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship temsilcisi Hull City, sarı-lacivertli ekipte kadroda kendine yer bulmakta zorluk çeken 28 yaşındaki Yunan orta saha oyuncusu Dimitrios Pelkas'a talip oldu.

İki kulüp, Yunan futbolcunun transferi konusunda anlaşmaya vardı. Gözler Pelkas'a çevrildi. Yunan orta sahanın son kararı bekleniyor. 

Pelkas, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 67 resmi maçta 13 gol atıp, 8 de asist yaptı. (TRT Spor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 59
  • Arda 1 yıl önce Şikayet Et
    Pelkasin gitmesi kendisi icin daha yararli olacak Fenerbahcede bu saatten sonra forma giymesi maalesef zor ayrica performansida tartisilir
    Cevapla
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    göz göre göre şike yapılıyor yazıklar olsun
    Cevapla
  • amit 1 yıl önce Şikayet Et
    hikaye şöyle başlıyor... bir varmış bir yokmuş bizim köyde bir futbol takımı varmış kaymakamlık kupası maçı varmış ... takım kurulup lig başlamış takım kurulup lig başlamış ama kupa alınamamış ne yapsak bu futbolcuları elmizde çıkarsak diye düşünürken uyanık bir köylü demiş ki bizim bir akraba var ona söyleyelim bir takım kursun bizim futbolcuları verelim ona oda katılsın kupaya eğer kendinin geliştirip başarılı olan olursa yine alırız takımımıza falan filan hikaye daha ayrıntılı da ilk aklıma gelen bu ....
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam rossiden 3 gömlek daha iyi.ısrarlar rossi oynuyor.rotasyonlu kadroda bile 90 dakıka oynadı rossi
    Cevapla
  • ada 1 yıl önce Şikayet Et
    Pelkas çok kaliteli topcudur kıymetini bilmediler nasıl değerlendireceklerini bilemediler yazık....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle